Kamera, akcija: ko morata popolna neznanca sleči drug drugega!
V zraku · buzz buzz

Poljub s popolnim tujcem, ki ga je v objektiv ujela Tatia Pilieva, smo že občudovali. Kako pa bi se odzvali, če bi vas pozvali, da slečete popolnega tujca in on vas?

Tatia Pilieva je umetnica, ki smo jo spoznali leta 2014. Na YouTubu je izvedla eksperiment, v katerem so se morali neznanci poljubiti – posnetek, ki si ga je v le 17 urah ogledalo že prek 1,3 milijona ljudi, je poimenovala preprosto s First Kiss (Prvi poljub).

20 tujcev je prosila, da se pred kamero prvič poljubijo. Po začetni nervozi in zadržanosti se ravno med poljubljanjem pari končno sprostijo. Nastal je zanimiv posnetek, ki nas spomni na naš prvi poljub.

Po vzoru Wiliama Mastersa in Virginie Johnson, ki sta leta 1957 prosila neznance, da v imenu znanosti drug drugega slečejo, je Pilieva naredila podoben eksperiment.

20 neznancev je pozvala, da slečejo drug drugega oziroma jih je razporedila v pare. V videu, ki ga je poimenovala Undress me (Sleci me), je bila zdržanost parov očitna na začetku njihovega srečanja, a so se kasneje začeli zabavati. Kemija med nekaterimi pari je bila čudovita!

foto7 Kako otroci reagirajo na stacionarni telefon cover-pasje-zvezde Pasje zvezde – neverjetni pasji mladički naslovna Nežni portreti mamic z en dan starimi novorojenčki foto18 Noro zaljubljeni istospolni pari podirajo tabuje · · ·