gimbalcam-self-stabilizing-4K-HD-action-sports-cam-details2
V zraku · tehnologija · gadgeti

Videoposnetki, ki jih zajamejo kamere na dronih, so v veliki meri izjemni. Čista visokoločljivostna slika je posledica tudi kardanskega stabilizacijskega sistema ali “gimbala”, kot mu pravijo v angleško govorečih državah. Predstavljamo vam takšno kamero, s katero pa boste snemali vi.

Kamera GimbalCam že z imenom pove, da je opremljena s samostabilizacijskim sistemom.

Za popolnoma mirno sliko skrbi 6-osni giroskopski stabilizacijski sistem, ki omogoča 170-stopinjski širokokotni leči zajeti kristalno čiste videoposnetke v ločljivosti 4K s hitrostjo 30 sličic na sekundo.

GimbalCam je s svojimi 170 grami izjemno lahka kamera in zaradi tega lažje upravljiva. Baterija bo poskrbela za 2-urno neprekinjeno delovanje. S kamero, ki začne delovati s hitrim pritiskom na gumb, boste lahko snemali tudi pod vodo, saj v paketu prejmete tudi vodotesno ohišje s certifikatom IP68. Dogajanje boste lahko spremljali tudi na 1,5-palčnem zaslonu TFT. S kamero se boste s pametnimi telefoni lahko povezali tako z Androidom kot tudi z iOS-om.

Cena za kamero GimbalCam je 340 evrov.

Galerija: GimbalCam – sladkorček za vse, ki želijo posneti svoje dogodivščine

GimbalCam – sladkorček za vse, ki želijo posneti svoje dogodivščine.Odpri galerijo

Givenchy VR/AR: očala navidezne in obogatene resničnosti kot modni dodatek Givenchy VR/AR: očala navidezne in obogatene resničnosti kot modni dodatek DOche2HVQAARXGK Unforgettable Umbrella: dežnik, ki ga ne boste nikjer pozabili Budilka Circa želi pametne telefone napoditi iz spalnic. Budilka Circa želi pametne telefone napoditi iz spalnic 03 Vinci 2.0: prve pametne slušalke z umetno inteligenco na svetu · · ·