0_olympus_newpen_keyvisual_with_bg_white_img_1200
V zraku · tehnologija · gadgeti

Olympus nadaljuje z izdajanjem serije fotoaparatov, ki jo je navdahnil klasični dizajn. Pen E-PL9 je izboljšana različica predhodnika PL8. Kaj lahko pričakujemo od nove različice?

Fotoaparat  Olympus Pen E-PL9 vsebuje senzor Live MOS, ki uporablja koncept standarda mikro štiri tretjine. Ta zagotavlja visokokakovostne fotografije za fotoaparate brez zrcala in z izmenljivimi objektivi. Senzor z ločljivostjo 16 megapikslov se povezuje s procesorjem TruePic VIII  in 121-točkovnim sistemom za zaznavanje kontrasta.

Z Olympusovim novim fotoaparatom nam bo omogočeno snemanje videoposnetkov v najboljši možni ločljivosti 4K. S funkcijo Low Energy Bluetooth lahko posnetke prenašamo na druge naprave, ob tem pa tudi vklopimo kamero prek brezžične povezave.

Fotoaparat tehta le 332 gramov. V primerjavi s prejšnjimi modeli je moč opaziti večjo površino “gripa” na sprednji strani kamere in večje tipke za spreminjanje načina fotografiranja.

Pen E-PL9 lahko kupite preko spodnje povezave će za 699 evrov v nemškem Amazonu. Torej primeren za vse, ki iščejo elegantno kamero, ki je za povrhu še preprosta za uporabo.

Galerija – Olympus Pen E-PL9: klasični dizajn v vsej svoji veličini

Olympus Pen E-PL9Odpri galerijo

maxresdefaulti Najboljši ultralahki prenosniki 2018 1000-500-citymagazine-cover (5) Garminov vizir Xero A1i Bow Sight za izjemno natančno streljanje 1000-500-citymagazine-cover Brezzrcalna kamera Fujifilm X-A5 je najlažja in najmanjša kamera iz serije X Arara – za varno vožnjo s kolesom Arara: lučka, ki kolo spremeni v diskokroglo · · · · ·