1000-500-citymagazine-cover
V zraku · tehnologija · gadgeti

Tako je izjemna, da bi potrebovala oznako ‘ne poskušajte tega doma’! Tako ali tako je namenjena strokovnjakom, ki znajo delati s takimi ‘zverinami’. Ljubiteljski uporabniki bi se najbrž v zahtevnosti in možnostih hitro izgubili. Predstavljamo vam novo kamero Weapon 8K VV proizvajalca Red.

Kamera Red Weapon 8K VV je opremljena s senzorjem Monstro, ki je sposoben zajeti posnetke v razmerju 2,4 : 1 pri ločljivosti 8K s hitrostjo 75 sličic na sekundo ali 60 sličic na sekundo pri polni ločljivosti 8K.

Fotografijo zajame z neverjetnimi 35,4 megapiksla. Najbrž ni treba poudarjati, da gre za filmsko kakovost izjemno visokega razreda. Za nameček obdeluje podatke s hitrostjo kar 300 MB na sekundo. Weapon 8K VV boste lahko kombinirali z vsemi dodatki in pripomočki DSMC2 iz linije Red. Vsi moduli oziroma dodatki, vključno z daljinskim upravljalnikom, so brezžični. Če ste bolj pristaš leč Canon ali PL Mount, nikar ne skrbite, lahko jih boste uporabili tudi na Weapon 8K VV.

No, če ne drugega, nam cena sporoča, da to ni igračka za vsakogar, saj je z 68.000 evri precej zunaj dometa večine ‘nedeljskih’ filmarjev.

Galerija – Kamera Red Weapon 8K VV: tole ni igračka

Kamera Red Weapon 8K VV: tole ni igračkaOdpri galerijo

group.0 Novi Tamagoči: so se 90. vrnila? NEBULA Mars - prenosni projektor Nebula Mars – prva prenosna kinodvorana cover-google-pixel Google Pixelbook – Googlov svet v malem 1000-500-citymagazine-cover Obesek za ključe, ki se ga ne bi sramoval niti sam MacGyver · · ·