Kana tatuji
V zraku · buzz buzz

Kdo pravi, da so kana tatuji samo za ženske? Na moških so videti še bolje kot na ženskah! Ne verjamete? Oglejte si čudovite primerke teh začasnih tatujev iz eksotične grmovnice kana, ki so jo za poslikave telesa uporabljali že pred pet tisoč leti, tedaj predvsem v ritualih, danes pa so predvsem okras na telesu.

Kana tatuji (tudi henna tatuji) so začasni tatuji iz rastline kana (ta je skozi zgodovino postajala vse pomembnejša v različnih kulturah in je poleg simbolne funkcije pridobila tudi na estetski, ki je simbolično v zahodni kulturi v celoti nadomestila), ki so obstojni od enega tedna do enega meseca. Če ne želite svoje kože poslikati za stalno, so kana tatuji več kot odlična in povrhu še naravna izbira, ki dopušča veliko eksperimentiranja. Potrebujete navdih? Naj vam pri tem pomaga spodnja fotogalerija.

PREBERITE ŠE: Simetrični tatuji, ki kombinirajo naravo in geometrijske like

Kana se sicer uporablja tudi kot naravna rastlinska barva za lase, ki v nasprotju s kemičnimi barvami las ne uničuje, ampak jih povrhu še neguje ter jim daje naraven lesk.

Kana tatuji so na moških videti še bolje kot na ženskah:

Kana tatujiOdpri galerijo

Kyle Wester med postavljanjem hitrostnega rekorda z rolko. Z rolko drvel kar 143 km/h in zrušil svetovni rekord! Lust vs. Love: takšna je razlika med ljubeznijo in poželenjem Lust vs. Love: takšna je razlika med ljubeznijo in poželenjem Ročna ura Jim Beam Apple Watch Jim Beam Apple Watch: ročna ura z zložljivim kozarčkom za viski Zavezovanje čevljev Kako si najhitreje zavezati čevlje? · · · ·