Zlati kip Kanye Westa v Los Angelesu.
V zraku · buzz buzz

Jezus Kristus! Na svoje šestem studijskem albumu z naslovom Yeezus Kanye West vztraja, da je Bog (”I am God”). In kot bog si zasluži svoj kip. In to ne kar kakršnegakoli. V Los Angelesu je tako dobil zlati kip, kjer je ta kontroverzni ameriški raper upodobljen kot Jezus na križu. Kip je delo anonimnega umetnika z umetniškim imenom Plastic Jesus.

Kanye West je v Los Angelesu dobil zlati kip, kjer je kontroverzni raper, ki je nedavno zaradi pregorelosti utrpel psihični zlom, upodobljen kot Jezus Kristus na križu (brez križa). Kip je delo anonimnega uličnega umetnika z umetniškim imenom Plastic Jesus, Kanye pa stoji na prstih na piedestalu s podpisom ”False Idol” (v prevodu lažni idol).

PREBERITE ŠE: Kanye West odprl svoj Madame Tussauds: razstava voščenih lutk iz videa Famous

”Kanye je briljanten pisec in producent, a ni bog, v kar ga povzdigujemo,” je dejal Plastic Jesus. ”Poglejte, kaj se mu je zgodilo …” Umetnik je zadnje obdobje s svojimi deli puščice usmerjal proti Donaldu Trumpu, ki ga je Kanye nekaj časa celo javno podpiral, vsako leto pa pred oskarji izdela kip, ki je aktualna kritika Hoolywooda. False Idol je na ogled na križišču ulice Hollywood Boulevard in La Brea Avenue (8801 Sunset Boulevard, LA).

Galerija – zlati Kayne West:

Zlati kip Kanyeja Westa v Los Angelesu.Odpri galerijo

Življenje v drugi državi Kakšno bi bilo vaše življenje, če bi živeli drugje kot v Sloveniji? BeFunky Collage Moški, ki so veliko slabši vozniki kot ženske Restavracija Syr Syr – restavracija, odprta z zagonskim kapitalom, ki zaposluje begunce cover-planeti Nasa odkrila 7 planetov, izjemno podobnih planetu Zemlji · · · · · · ·