KANYEisFASHION
V zraku · trend

Kanye West – zloglasni raper, modni kreator, stilist Kim Kardashian in po novem tudi kurator – je popkulturni fenomen, ki ga ali ljubiš ali sovražiš. Njegovi oboževalci in sovražniki pa se strinjajo, da je eden izmed najbolj drznih ljudi glasbeno-modnega sveta. In, ker Kanye West nikogar ne pusti hladnega, je tu duhovit Instagram profil @kanyeisfashion, ki z duhovitimi komentarji v raperjevem značilnem slogu nasmeji do solz.

Na Instagramu smo zasledili duhovit profil z naslovom Kanye Is Fashion, ki je posvečen Kanyu Westu – zloglasnemu raperju, modnemu kreatorju, stilistu in po novem tudi kuratorju. Profil je poln prirejenih fotografij, na katerih Kanye nonšalantno nosi modne kreacije, v katerih ga začuda še nismo videli, vsako od fotografij pa spremlja imaginarni komentar v raperjevem značilnem samovšečnem slogu. V galeriji preverite Instagram profil @kanyeisfashion in se nasmejte do solz.

PREBERITE ŠE: Instagram preplavil nov trend: Privlačni moški, ki berejo #hotdudesreading

KANYEisFASHIONOdpri galerijo
Nov Instagram trend je #hotdudesreading Instagram preplavil nov trend: Privlačni moški, ki berejo #hotdudesreading naslovna Instagram preplavil nov trend – #HeelConcept iStock_000015072188_Medium Zakaj odvisnost od tehnologije škoduje našim možganom? Young Woman Buying Vegetables at Local Market Življenjski stroški 2015: Kako drago je življenje v Sloveniji v primerjavi s svetom? · · ·