Kanye West s kolekcija nakita Yeezy
Utrip mesta · moda

Kanye West je po liniji športnih copat in oblačil Yeezy predstavil še istoimensko kolekcijo nakita. Za tiste, ki podrobno spremljate njegovo ženo Kim Kardashian in ste se spraševali, čigav nakit nosi zadnje čase, je odgovor, nakit svojega moža.

Ameriški raper, glasbeni producent, modni oblikovalec in poslovnež Kanye West je uresničili svojo septembrsko napoved, ko je dejal, da se podaja tudi v svet nakita. Kolekcijo nakita Yeezy sestavljajo obeski, verižice in prstani.

PREBERITE ŠE: Kanye West ima v Los Angelesu zlat kip Jezusa

12 modnih kosov je nastalo v sodelovanju z draguljarjem Jacobom Arabo (Jacob & Co.). Navdih za linijo je Kanye črpal iz florentinske umetnosti iz 14. stoletja in ob tem dodal, da je poskušal ustvariti nekaj, kar predstavlja brezčasno ljubezen. Kot rečeno, je Kim Kardashian ta nakit nosila že nekaj časa, zdaj pa je končno postalo jasno, kdo je avtor. Westov nakit po pričakovanju ni poceni. Najcenejši kos vas bo olajšal za 1445 evrov, izdelke iz kolekcije pa lahko naročite tu.

Galerija – linija nakita Yeezy:

Nakit iz kolekcije YeezyOdpri galerijo
Converse x Neighborhood Coverse All Star – allstarke za motoriste Adidas Knit for You Adidas Knit for You: jopa po meri, ki vam jo sešijejo v nekaj urah Reebok Cotton & Corn Reebok Cotton + Corn: superge, ki rastejo na njivi in končajo na kompostu MBFWLJ 2017: Tanja Zorn MBFWLJ 2017: mednarodni teden mode poskrbel za zmagovit zaključek · · · · · ·