Karolina Kurkova
Utrip mesta · mobilno

BMW serije 2 Active Tourer je popolni sopotnik za sobotne družinske izlete ali premagovanje vsakdanjih poti. Prostoren navznotraj in kompakten navzven Active Tourer postavlja nova merila kabinske prostornosti v svojem segmentu.

Čudovita dinamična oblika, združena s prostornostjo, nudi dovolj prostora celotni družini kot tudi vozniku s (pre)več prtljage. Vozilo, ki premaguje vsakdanje ovire z lahkoto in je hkrati po raznovrstnem terenu vedno v kondiciji. Kljub svoji prostornosti pa vozilo ohranja dinamičnost in strast do vožnje, ki sta ključni lastnosti vozil BMW.

Potniki bodo uživali v udobju, ki ga vozilo nudi: lahek vstop in izstop iz vozila s pomočjo velikih vrat, velik prtljažni prostor, pomični sedeži in prostoročno zapiranje prtljažnih vrat, ki nudi obilico udobja pri natovarjanju prtljažnika. S posebno navdušujočo ponudbo novega BMW 216i Active Tourer pa vozilo vključuje tudi športne sedeže, večfunkcijski volan, senzor za dež ter avtomatsko klimatsko napravo.

BMW serije 2 Active Tourer pa ne nudi užitka v vožnji samo potnikom, temveč tudi vozniku; poleg varnostnih sistemov, kot je senzor trka, in nameščenih priprav za pritrditev otroških sedežev ISOFIX je vozilo opremljeno z asistenčnim sistemom za uravnavanje hitrosti z zavorno funkcijo, dodatkom za prostoročno telefoniranje z USB-vmesnikom in nadzor razdalje pri parkiranju (PDC) zadaj. Vsa ta dodatna oprema omogoča pravi BMW užitek v vožnji, ki je prepleten z napredno tehnologijo za voznika in popolnim udobjem za potnike.

Več o vozilu lahko najdete na www.bmw.si ali ga preizkusite na svoji vikend pustolovščini tukaj.

Odpri galerijo

Novi BMW serija 2 gran tourer Novi BMW serija 2 gran tourer – prvi bavarski enoprostorec s sedmimi… Novi BMW serije 5 Novi BMW serije 5 (2017) je vse, kar pričakujete, in še več Novi BMW serije 5 Touring (2017) Novi BMW serije 5 Touring (2017): karavanska petica za čisto petico Samsung z baterijami za električne avtomobile - 
bitka s Teslo? Samsung z baterijami za električne avtomobile. Bitka s Teslo? ·