Karma Revero GTS
Utrip mesta · mobilno

Pri Karma Automotive so pravkar predstavili Revero GTS, visokozmogljivo različico vtične hibridne limuzine Revero GT.

V primerjavi s standardnim modelom ima Karma Revero GTS precej izboljšane zmogljivosti. Do 100 kilometrov na uro naj bi pospešil v manj kot 3,9 sekunde, končna hitrost pa je omejena na 210 km/h. Dvojna elektromotorja zagotavljata 536 konjev in 860 nm navora.

Če pa Revero GTS ne vozite kot huligan, lahko doseže do 579 kilometrov, od tega lahko približno 80 km uživate v vožnji samo na elektriko. To omogoči baterija z 28 kWh. Ko se baterija izprazni, se vključi turbo trivaljni motor, ki napaja vgrajeni generator, ta pa poganja avtomobil.

Karma Revero GTS 2020 je bil predstavljen na avtomobilskem salonu v Los Angelesu. Osnovna cena avtomobila je okoli 149.950 dolarjev, cena za Evropo še ni znana. A če preračunamo, bi morala nova Karma stati okoli 136 tisoč evrov, seveda pa so tukaj še davki.Vsa vozila Karme so ročno izdelana v Južni Kaliforniji, zato bodo kupci kljub temu, da se bo proizvodnja začela v prvem četrtletju prihodnjega leta, morali počakati še kar dolgo.

Galerija: Karma Revero GTS

Karma Revero GTSOdpri galerijo

Lamborghini V12 Vision Gran Turismo Lamborghini V12 Vision Gran Turismo: najboljši virtualni avtomobil vseh časov Audi RS Q8 Audi RS Q8: najhitrejši in najmočnejši Audijev SUV cover-mazda6 To so najboljši družinski karavani – avtomobili (2019) Volkswagen ID. Space Vizzion Concept Volkswagen ID. Space Vizzion Concept: koncept, ki napoveduje električni ljudski avtomobil · · ·