Električno kolo Karmic Oslo
Utrip mesta · mobilno

Karmic Oslo je odlično e-kolo za tiste, ki se hočejo hitreje premikati po mestu.

Imamo električna kolesa in električne skiroje. Zdaj imamo pa še mešanico obojega, za kar je krivo podjetje Karmic, sicer znano po izdelovanju električnih koles. Oslo je električno kolo, ki sicer precej spominja na moped. Preprost dizajn čistih linij mu daje zelo futurističen videz. Poganja ga elektrika, ki je shranjena v bateriji zmogljivosti 480Wh (taka z zmogljivostjo 960Wh se še razvija), in na eno polnjenje zdrži okoli 32 kilometrov.

Ta podatek ga uvršča med bolj mestu prijazna prevozna sredstva. Da ne ob uporabnik odvisen samo od elektrike ima Oslo vgrajena tudi pedala. Kolo je izdelano iz aluminija in termoplasta ter je zaradi svoje teže 20 kilogramov v primerjavi z ostalimi e-kolesi zelo lahko. Kermic se je odločil, da bo za e-kolo Oslo sprožil Kickstarter kampanijo, tako kot za vsa svoje kolesa poprej. Trenutno se po najbolj ugodni ceni ponuja oštevilčena Founder Edition za preračunanih 1360 evrov.

Galerija: Karmic Oslo

Električno kolo Karmic OsloOdpri galerijo

shutterstock_722426974 Kako kupiš odličen rabljen avtomobil? shutterstock_726320704 Kako ugotoviš, ali si voznik električnega avtomobila? maxresdefault (17) Bugatti Chiron Super Sport 300+: ta avtomobil ‘piči’ skoraj 500 km/h Ferrari F8 Spider Ferrari F8 Spider: presenečenje za konec poletja · · ·