PicMonkey Collage
V zraku · buzz buzz

Ko se zaljubijo karizmatični, privlačni in talentirani, dobimo pare, ki delujejo skorajda popolno. Skorajda zato, ker njihove strastne zveze običajno ne trajajo večno. Poglejmo si, za katere slavne si želimo, da bi vendarle ostali skupaj.

Nekateri zvezdniki v paru izgledajo še bolje. Ko se podvojijo neustavljiva karizma, privlačen videz in izjemen talent namreč dobimo pare, ki delujejo naravnost popolno. Vse to pa je tudi dvorezen meč, ki slavne hitro spravi tako skupaj kot tudi narazen. Poglejmo si, za katere vintage slavne pare si želimo, da se ne bi nikoli razšli.

1. Anjelica Huston in Jack Nicholson

Igralski par se je spoznal v poznih 70-ih in svojo razburkano zvezo nadaljeval kar 17 let. Vsega skupaj je bilo vendarle konec, ko je Angelica izvedela, da Rebecca Broussard nosi Jackovega otroka.

2. Bianca in Mick Jagger

Prva žena slovitega Micka Jaggerja je po ločitvi dejala, da je bilo njunega zakona konec že prvi dan po poroki. Bianca je odšla zaradi Mickovih neštetih skokov čez plot.

3. David Lynch in Isabella Rossellini

Režiserjev celovečerec “Blue Velvet” z Isabello v glavni vlogi je nadarjena umetnika popeljal na razburkano ljubezensko potovanje. Ekscentrika, ki sta odlično izgledala v paru namreč na ljubezenksem področju nista dolgo zdržala skupaj.

4. Robert Downey, Jr. in Sarah Jessica Parker

Robert Downey, Jr. in Sarah Jessica Parker[/caption]Igralca, ki sta danes srečno poročena z drugima partnerjema, sta se zaljubila že dolgo preden sta postala svetovno znana.

5. Lisa Bonet in Lenny Kravitz

Lisa in Lenny imata za sabo razburkano zvezo, ki je kljub njenemu nesrečnemu koncu obrodila prelep sadež – nadarjeno hčerko Zoe, ki danes “vlada” modnemu in glasbenemu svetu. Kot se za posebneža spodobi, sta se poročila v Las Vegasu.

6. Johnny Depp in Kate Moss

Johnny in Kate sta se spoznala v 90-ih in še zdaj veljata za primer grunge šika 90-ih. Kate, ki velja za izjemno privatno osebo, je v nekem intervjuju priznala, da je po koncu zveze jokala še veliko let.


http-::supa-woman.com: Revija People je razglasila najbolj seksi moškega leta 2014 cover-prirelli-calendar Pirellijev koledar 2015 zevs Spoznajte Zevsa, slepo sovo z zvezdami v očeh junaki Portreti filmskih superjunakov, negativcev in pravljičnih likov v oblačilih iz 16. stoletja · · · ·