Kate Upton na naslovnici revije Sports Illustrated Swimsuit Edition 2017
V zraku · buzz buzz · Utrip mesta · moda · ženska moda

Lepotica Kate Upton se je ponovno znašla na naslovnici revije Sports Illustrated Swimsuit Edition, slavni izdaji s kopalkami, ki jo krasi že tretjič v zadnjih petih letih. Prvič je bilo to leta 2012, ko je štela komaj 19 let. Tokrat se smeje kar s treh različnih naslovnic, ki so jih posneli na eksotičnem Fidžiju.

24-letna Kate Upton še znova krasi posebno, naslovnico ‘kopalkarske’ izdaje revije Sports Illustrated, Sports Illustrated Swimsuit Edition, ki so jo uvedli davnega leta 1964, da bi pospešili prodajo v zaspanem zimskem času.

Tema tokratne izdaje je telesna raznolikost vezana na staranje in spreminjanje telesa.

PREBERITE ŠE: Adidas x Parley: kopalke iz plastičnih morskih odpadkov

Pri reviji Sports Illustrated so se tokrat odločili za kar tri različne naslovnice. Prvič se je 178-centimetrov visoka blondinka z nje smejala leta 2012, nato leta 2013 in zdaj še leta 2017.

V reviji se je sicer prvič pojavila že leta 2011, tedaj stara komaj 18 let.

V tokratni reviji bodo v kopalkah pozirale še Ashley Graham, ki je bila na naslovnici lani (delila si jo je z Rondo Rousey), pa Chrissy Teigen, Eugenie Bouchard, Serena Williams, Hannah Jeter, Mia Kank, Hailey Clauson, Danielle Herrington, Myla Dalbesio, Lais Ribeiro, Kelly Gale, Nina Agdal in 63-letna Christie Brinkley, ki je bila na treh zaporednih naslovnica že leta 1979.

Galerija – Sports Illustrated Swimsuit Edition 2017 s Kate Upton:

Kate UptonOdpri galerijo

Restavracija Antonio Ferrar V tej restavraciji jeste ceneje, če imate lepo vzgojene otroke zarote Najbolj nore teorije zarote JFK ima terminal za živali ARK: Newyorško letališče JFK bogatejše za terminal za živali Lego kocke Uganete, koliko različnih kombinacij ponuja šest kock Lego? · · · ·