shutterstock_459775861
V zraku · buzz buzz

Leto 2018 je bilo leto polno vzponov in padcev. Počasi, a zagotovo se bližamo novemu letu, letu 2019, in vsi smo polni pričakovanj, kaj nam prinaša. Upamo, da bo za vse izjemno! Zvezde pa napovedujejo največ sreče prav tem 4 astrološkim znamenjem. Ali je tvoje znamenje med tistimi, ki naj bi bili v 2019 najsrečnejši?

Katera 4 astrološka znamenja bodo v 2019 najsrečnejša?

Kozorog (od 22. decembra do 19. januarja)

Kozorogi, pripravite se, da boste zasijali. Naslednje leto se boste počutili odlično in v ravnotežju s svojimi spretnostmi in sposobnostmi. Obstaja možnost, da se boste odprli novim stvarem, ki imajo korenine že v preteklosti. Pozorni bodite na težje obdobje v vaših osebnih odnosih. Resnično se boste morali osredotočiti na ohranjanje romantičnega odnosa. Tukaj vas namreč lahko čaka nekaj težav. A če boste trdni in z glavo pokonci, bo to leto zares navdušujoče.

Škorpijon (od 23. oktobra do 21. novembra)

Vaša na novo odkrita energija bo zasijala in vsi bodo opazili vaše dobre vibracije. Vendar pa bo tudi nekaj padcev. A to vas bo le okrepilo in, iskreno povedano, boste te padce v primerjavi z drugimi astrološkimi znamenji rešili z eleganco. Pred vami sta tudi dve priložnost: lahko, da boste potovali v drugo državo ali pa se boste odpravili na spiritualno potovanje. Ljubezni bo manjkalo zlasti v avgustu.

Devica (od 23. avgusta do 22. septembra)

To je to, device! To bo vaše leto. Vaše duševno in fizično stanje bosta v prihajajočem letu v razcvetu. Začetek leta bo brez težav, po maju pa boste morda naleteli na nekaj težav. Bodite pazljivi, ko pride do poslovanja. Na vašem področju je nekaj kač, ki v mislih nimajo vašega najboljšega interesa.

Dvojčka (od 21. maja do 20. junija)

Novo leto je pripravljeno na vas. Vse slabe občutke in negativnost pustite v preteklosti, čas je za svež začetek. Vaše težave v razmerju se bodo rešile same od sebe. Če imate občutek, da vam nekdo želi škoditi, se na to nikar ne ozirajte. Ni vredno vašega časa in vaše energije. Čakajo vas boljše stvari.


shutterstock_341434952 15-sekundni trik za zavijanje daril, ki vas bo rešil v zadnjem trenutku maxresdefault (4) Ta preprost matematični trik bo tvoje prijatelje prepričal, da si genij 91u-e2kONLL._SL1500_ Ideje za darila 2018: darila za zelo zahtevne osebe Ultra bogate družine, ki nadzirajo svet in življenja vseh nas Ultra bogate družine, ki nadzirajo svet in življenja vseh nas · · · ·