Lepotna vprašanja
Utrip mesta · zdravje & lepota

Pri spletnem velikanu Google so razkrili, katera lepotna vprašanja so v njihovem iskalniku najbolj pogosta. Če vas vsaj malo zanima lepota, lepotni trendi, make up in nega telesa, preverite, če Googlu postavljate enaka vprašanja kot drugi vedoželjneži po celem svetu. Tu so najbolj iskana lepotna vprašanja na Googlu …

Pri Googlu so razkrili, kaj nas v zvezi z lepoto najbolj zanima oziroma, kakšna lepotna vprašanja njihovemu spletnemu iskalniku postavljajo prebivalci Indije, Avstralije, Brazilije, Francije in drugih držav sveta.

Francija

V Franciji lepotne navdušence zanima predvsem svežina njihovih negovalnih in lepotilnih sredstev, saj Francozi Google najraje vprašajo, kdaj določenim proizvodom poteče rok trajanja. Čeprav so lepotni produkti dandanes večinoma označeni z rokom trajanja, so Francozi še posebej previdni in maskare ter svinčnike za oči zavržejo po treh mesecih uporabe.

Brazilija

Brazilci so odgovorni za najbolj čudno lepotno vprašanje na Googlu, saj radi vprašajo, koliko se lahko koža skrči, kar je vsekakor povezano z dejstvom, da je Brazilija država, kjer se letno opravi največ lepotnih operacij na svetu.

Združeni arabski emirati

V Združenih arabskih emiratih je najbolj googlano lepotno vprašanje: “Kateri so temelji ličenja, ki jih mora obvladati vsaka ženska?”. Za državo, ki je znana po svoji obsedenosti z dišavami in lepoto, se zdi to vprašanje nekoliko skromno, a nič zato, saj mu na drugem mestu sledi vprašanje “Kako obnoviti lase z botoksom?”.

Avstralija

Avstralci in Avstralke so zaskrbljeni glede svojih las, saj jih v povezavi z lepoto zanima predvsem, ali je slabo, če spijo z mokrimi lasmi, kaj storiti, da bi lasje rasli hitreje in kako izboljšati strukturo las. Če se vrnemo k prvemu vprašanju – v posteljo nikar ne hodimo z mokrimi lasmi, saj lahko predolgo mokri lasje povzročijo prhljaj in tanke ter krhke lase.

Nigerija

V Nigeriji iskalce lepotnih nasvetov zanima priprava domačih negovalnih in lepotilnih sredstev. Na prvem mestu je vprašanje: “Kako do mehjkejših las?”, temu pa sledijo vprašanja v povezavi z uporabo olivnega olja v lepotne namene. To lahko uporabimo v obliki maske za lase, vlažilnega sredstva, kot odstranjevalec ličil …

Indija

Narod, ki slovi po svojih starodavnih lepotilnih tehnikah, najbolj zanima, kateri vitamini so dobri za lase in kožo. Odgovor? Vitamin C pomaga pri produkciji kolagena, najdemo pa ga v temno zeleni zelenjavi, brokoliju in citrusih. Koži in lasem dobro denejo tudi omega-3 maščobne kisline, saj pomagajo pri elastičnosti in hidraciji kože, dobro pa bomo storili tudi, če v prehrano vključimo čimveč hrane bogate z antioksidanti (jagodičevje, temna čokolada, artičoke in fižol).

Prezgodnji izliv in kako ga preprečiti Kako preprečiti prezgodnji izliv in v postelji zdržati dlje? Azijske hruške Znanstveniki odkrili zdravilo za alkoholnega mačka! Kolekcija rdečil za ustnice Christian Louboutin Čudovita kolekcija rdečil za ustnice Christian Louboutin Pitje vode je ključnega pomena za zdravje 6 stvari, ki se jih zgodi z našim telesom, ko ne pijemo dovolj vode ·