Največje prsi imajo ...
V zraku · buzz buzz

Vas zanima, katere ženske imajo največje in kako veliko košarico nosijo Slovenke? Target Map je izdelal svetovno karto, ki razkriva velikost oprsja v posameznih državah. In največje prsi imajo …

Katere ženske imajo največje prsi? Sodeč po raziskavi Target Map, tako kot pri temnopoltih moških in dolžini njihovih penisov tudi pri ženskah drži stereotip glede velikosti oprsja, vsaj kar se tiče Skandinavk. Največje prsi imajo namreč v povprečju Švedinje, Rusinje, Norvežanke in Finke, ki svoje dojke spravijo v košarico, večjo od D-ja, velike pa imajo tudi Danke, Kolumbijke in Venezuelke (košarica D).

Tako bogato obdarjene so tudi Hrvatice, Čehinje, Madžarke in Bosanke, pri repu razpredelnice pa so se znašle Afričanke (Nigerijke, Sudanke, Kenijke …) in Azijke (Japonke, Kitajke, Korejke, Tajvanke …), ki imajo povprečno najmanjše prsi in nosijo košarici A ali B.

PREBERITE ŠE: Znanstveniki izmerili 15 tisoč penisov in končno ugotovili njegovo povprečno dolžino

Kako obdarjene pa so Slovenke? Največ slovenskih žensk naj bi nosilo košarico C, kar je enako kot v povprečju Srbkinje in Črnogorke. Zlato sredino s Slovenkami tvorijo še Avstralke, Italijanke, Britanke, Ukrajinke in Francozinje.

Kolumbijka ShakiraOdpri galerijo
Inspiracijske misli Ljudje, ki imajo radi inspiracijske misli, so manj inteligentni! Simetrični tatuji Valentina Hirscha. Simetrični tatuji, ki kombinirajo naravo in geometrijske like Išče se trener plesa ... Improv Everywhere: 100 plesalcev posnema gibe naključnih mimoidočih Češke plavalke kot reševalke iz vode. Rio 2016: Češki plavalci s priredbo uvodne špice Obalne straže ·