shutterstock_291011051
Utrip mesta · moda · moška moda · Utrip mesta · svet po moško

Katerih čevljev moški res ne bi smeli nositi in so en velik NE?

Tudi v moški modi obstaja veliko smernic o tem, kaj je privlačno in kaj zagotovo ni. Občasno spremljanje le-teh vam tako lahko prihrani zadrego in vas naredi privlačnejše. Za vas smo tokrat pripravili šest tipov obutve, ki je nikakor ne smete nositi, saj boste imeli v trenutku uničeno celotno podobo.

1. Japonke

Zakaj bi ob vseh lepih moških sandalih in natikačih, ki jih lahko obujete za na plažo ali pa za na sprehod na vroč poletni dan, izbrali ravno tangice za stopala? Ja, prav ste slišali, saj to dejansko so. Noga v njih nikakor ne stoji trdno, zato imamo po petih minutah nošenja umazane pete, med prsti pa nas začne po nekaj minutah boleti zaradi neudobne oblike. Prav tako pa ob hoji povzročajo tako nadležen zvok, da raje stojimo primeru, kot pa da se poslušamo še dodatno minuto.

2. Sandali in bele nogavice

Mislim, da dodatna razlaga ni potrebna, ampak kljub temu. Sandali in bele nogavice? Ali nogavice katerekoli barve? Prosim, ne. Skoraj nič ni videti slabše od grdih sandalov, razen tega, če so pod njimi še visoke nogavice. Zapomnimo si torej zlato pravilo: odprti čevlji se vedno nosijo na golo nogo. Sicer se lahko od dobrega videza kar poslovite.

3. “Kroksi”

Obutev, ki je s svojo udobnostjo prevzela svet, je hkrati povzročila množično zgražanje nad njenim videzom in nošnjo na javnih prostorih. Morda so »kroksi« res izredno udobni, ampak prosimo vas, da jih ne nosite izven vašega doma, saj so velik modni spodrsljaj.

4. Čevlji s krznom

Ne le, da je za takšne čevlje svoje življenje žrtvovala kosmata žival, ampak tudi videti so grozno. Kakršnikoli čevlji, ki imajo cofek ali karkoli dlakastega, ne bi smeli obstajati v moški modi. Kljub temu pa se prodajajo, zato le poskrbite, da ne boste kupec prav vi.

5. Čevlji s kvadratasto konico

Ni potrebno imeti veliko občutka za modo, da ugotovimo, da so takšni čevlji preprosto velik ne. Kljub temu pa se najdejo moški, ki mislijo, da so v njih videti dobro. Zakaj bi želeli, da vaša stopala dajejo vtis velikega, grdega kvadrat oziroma pravokotnika?

6. Umazani beli čevlji

Z belimi športnimi copati ni popolnoma nič narobe, če jih spremlja ustrezno oblačilo. Ker pa so svetli čevlji najbolj občutljivi na umazanijo, lahko iz belih kar naenkrat nastane barva, ki jo ne moremo v celoti definirati. Nekje med sivo, bež, rumeno, rjavo barvo, ki uniči vaš celotni vdeiz. Če nosite bele športne copate ali kakšne druge čevlje, zato poskrbite, da jih ohranjate čiste in sijoče.


Vans_Vault_Sk8_Hi_46_MTE_DX_x_The_North_Face_Triple_Black_Vn Najboljše superge za zimo, v katerih ne boš moker in te ne bo zeblo 69082536_103843657592149_6791429520158243220_n Moški zimski plašči 2019/2020: klasika je IN tudi pri moških long-hair-undercut Moške frizure 2020: trendi, ki bodo hit v prihajajočem letu Novi moški parfumi 2019: 7 mamljivih vonjev za jesen in zimo Novi moški parfumi 2019: 7 mamljivih vonjev za jesen in zimo · ·