katerih ženskih oblačil moški ne marajo
Utrip mesta · moda · ženska moda

Ženske imamo v omarah kar nekaj tipov oblačil, ki jih moški ne marajo in ki jih preprosto ne razumejo. Velikokrat so raje modro tiho, saj vedo, da lahko žensko s takšnimi pripombami hitro (nenamerno) užalijo. Po temeljiti analizi moških revij in forumov smo prišli do nekaj ključnih kosov ženskih oblačil, ki jih moški ne marajo. Kateri so, pa si poglejte v nadaljevanju.

Moški so veliko bolj izbirčni, kot bi si mislili. In nikakor ne razumejo, zakaj ženske včasih oblečejo stvari, ki jim sploh ne pristajajo ali pa ki (po mnenju moških) nimajo smisla. Katerih ženskih oblačil torej moški ne marajo? Ali jim verjamete?

PREBERITE ŠE: 5 tipov ‘strupenih’ ljudi, ki jih v življenju ne potrebujemo

Kaj je moškim všeč?

Stvari, ki so večno v trendu: skinny kavbojke v kombinacijo s preprosto majico, večerne obleke, krila na zvon, bluze z gumbi in oblačila, ki niso produkt oblikovalčeve drzne domišljije. Poleg tega takšna oblačila pristajajo na vsako postavo in dajejo vtis, da niso ravno najbolj poceni.

Galerija – katerih ženskih oblačil moški ne marajo?

Pajkice in harem hlačeOdpri galerijo
max and co miss juno torbice MAX&Co. Miss Juno: torbice, ki se jim ni mogla upreti niti Olivia Palermo ženske zimske jakne 2016 Modne ženske zimske jakne 2016, v katerih vas to zimo ne bo zeblo NOGAVICE ČEZ ČEVLJE Modni trendi 2016: najbolj vroč trend so nogavice čez čevlje najbolj modne prve dame Najbolj modne prve dame s celega sveta · ·