581b6d9c190000a304c30baa
V zraku · buzz buzz

Imate kakšno hipotezo, katero astrološko znamenje je najbolj prijazno in katero najmanj? Kaj nam o dobroti različnih karakterjev lahko povejo razporeditve zvezd in planetov? Preberi si članek, ki ti bo razkril to skrivnost astrologije.

Katero astrološko znamenje je najbolj prijazno in katero najmanj? Odgovor na to vprašanje se skriva v članku.

Tehtnica

Tehtnice so najbolj prijazno astrološko znamenje. In pogosto jim to celo škodi! Verjamejo v enakopravnost, pravico in harmonijo. Da dosežejo te ideale, so pripravljene žrtvovati skoraj vse.

Ribi

Nežne, dobrosrčne in radodarne ribe so ene izmed najbolj prijetnih astroloških znamenj. Vsak, ki ima prijatelja ali prijateljico v znamenju rib, ve, da se lahko na to astrološko znamenje zares zanese.

Bik

V nasprotju z idejo mogočnega in grobega bika, je to astrološko znamenje v resnici zelo milo in prijazno. Če ga preveč spraviš ob živce, zna sicer pokazati svojo drugo plat, vendar mora biti potisnjen v skrajnost.

Vodnar

Vodnarji preprosto nimajo časa za zlobo in neprijazne igrice. Svet je preveč poln neodkritih potencialov, da bi se ukvarjali s tako časovno potratnimi bedarijami.

Strelec

Čeprav imajo strelci nagnjenje k temu, da so nepotrpežljivi, pa so zelo redko neprijazni, grobi in kruti.

Dvojčka

Dvojčki so večinoma prijazni in zelo odprti, občasno pa jih zagrabi val trme, v katerem znajo biti hudo neprijazni in osorni.

Rak

Raki so lahko prijazni ali pa zelo hudobni – odvisno od njihove trenutne volje. So precej skrajni in znajo skočiti iz sladkih objemov v ubijalske poglede.

Lev

Levi so navzven prijazni, graciozni in diplomatski. Vendar pa to še ne pomeni, da so v resnici nedolžne krotke muce. Levi znajo zarjovet in ugrizniti in to brez odlašanja.

Devica

Devica je verjetno znamenje s precej napačnim imenom – so namreč daleč od tega, da bi bile nedolžne.

Oven

Ovni so energični, pogumni, asertivni in strastni. V tem pa marsikdaj izpadejo malo nesramni.

Kozorog

Kozorogi znajo biti ledeno hladni in neprijazni. Nikoli te ne bodo udarili ali se drli nate, vendar pa bo njihov hlad zavzel celoten prostor, v katerem se boste nahajali.

Škorpijon

Škorpijoni znajo biti pač strupeni. Če jih razjeziš, se lahko v hipu spremenijo v preračunljive igralce, ki imajo jasno izrisan cilj – da vas premagajo in to na za vas čim bolj neugoden način.


18 zemljevidov, ki prikazujejo, katere okusne jedi ponuja vsaka država na svetu 18 zemljevidov, ki prikazujejo, katere okusne jedi ponuja vsaka država na svetu 8 načinov, kako organizirati igrače, da jih bodo otroci kasneje tudi pospravljali 8 načinov, kako organizirati igrače, da jih bodo otroci pozneje tudi pospravili Ko očetje pazijo na otroke: smešen dokaz, zakaj NE SMEŠ zaupati moškemu Ko očetje pazijo na otroke: smešen dokaz, zakaj NE SMEŠ zaupati moškemu brada 10+ fotografij pred in po britju in ne boste verjeli, da je to ista oseba ·