Katero je najboljše mesto za mlade brez ficka?
Utrip mesta · destinacija

“Ful bi šla kam, pa nimam keša!” “Ja, sej to, sam povsod je tko drago!” Primer najbrž kar pogostega dialoga med študenti ali še mlajšimi. Vsi si želimo potovati, še posebej, ko smo mladi, ko življenja še niso polna odgovornosti. A ravno takrat imamo na voljo najmanj denarnih sredstev. A naj vas to ne ustavi.

So tudi mesta, ki vam ne bodo ‘požrla’ denarnice. Pri podjetju Movehub so naredili študijo, s katero so iskali najprimernejša mesta na svetu, ki si jih lahko mladi žep privošči. Uporabili so podatke banke Deutche Bank, Numbea, TripAdvisorja in Združenih narodov in jih združili v skupno lestvico, s katero so ocenjevali 30 svetovnih mest.

Kot kriterije so vzeli mesečno ceno javnega transporta, višino najemnin, indeks varnosti in ceno kapučina. Najvišje število točk je 100. Poglejmo, kako so se mesta izkazala in katera so zasedla najvišje položaje.

Galerija – Katero je najboljše mesto za mlade brez ficka?

Katero je najboljše mesto za mlade brez ficka?Odpri galerijo
Les Houches, Francija Top 10: najboljša poceni smučišča na svetu moški 15 držav, kjer so glavna znamenitost privlačni moški Amanyangyun: dopust na Kitajskem še nikoli ni bil videti bolje Amanyangyun: dopust na Kitajskem še nikoli ni bil videti bolje Manshausen-island-resort-where-to-see-the-northern-lights-1650-1 7 čarobnih destinacij, kjer lahko opazujete severni sij · · · ·