Kaj žival, ki jo prvo opaziš na tej sliki, pove o tebi?
V zraku · buzz buzz

Testi so res zanimiva stvar, ker mariskaj povedo o naši osebnosti. Pogosto nas tudi presenetijo, ker izvemo stvari, ki so naravnost neverjetne. Če pogledate v to fotografijo spodaj, boste izvedeli, kdo v resnici ste.

Oglej si spodnjo sliko in si zapomni žival, ki ti prva pade v oči. Po tem pa preberi članek in ugotovi, kaj žival, ki jo prvo opaziš na tej sliki, pove o tebi.

1. Koala

Če si najprej opazil koalo, si verjetno zelo simpatična in prisrčna oseba. Do vseh si prijazen in rad treniraš svojo potrpežljivost, zato se dobro razumeš tudi z manj kompatibilnimi ljudmi. Rad uživaš v majhnih radostih življenja.

2. Žirafa

Če si najprej opazil žirafo, si verjetno nekdo, ki sanja o velikih dosežkih, hkrati pa z nogami ostaja na trdnih tleh – in to je nepremagljiva kombinacija.

3. Slon

Tisti, ku mu prvi pade v oči slon, je verjetno skromen, vendar  hkrati dosega zelo velike uspehe. Ne maraš se postavljati in verjameš, da tiha voda bregove dere.

4. Prašič

Če si najprej opazil pujsa, si pametna, premetena in zelo prilagodljiva oseba. Tvoj um je oster in še posebej rad ga uporabiš v napetih debatah.

5. Raca

Če najprej opaziš raco, si oseba, ki je na videz zelo mirna in tiha, v notranjosti pa se ti dogaja vse živo. Po naravi si skrivnosten in zadržan, v intimnih odnosih pa imaš v resnici zelo veliko za ponuditi.

6. Mačka

Kdor najprej opazi mačko, je po naravi borec. Si zelo samosvoja oseba, z izjemno intuicijo. Ni ti pomembno, kaj narekujejo norme in kaj od tebe želi okolica – najbolj pomembno je, da si zvest samemu sebi.

7. Sova

Če si najprej opazil sovo, si mirna, modra in notranje močna osebnost. Ne reagiraš hitro, temveč si vedno vzameš čas za razmislek.

8. Medved

Če ti najprej pade v oči medved, si zelo močna, zaščitniška in nekonformistična oseba. Prijazen si do vseh in vsakogar ter spoštuješ drugačnost. Kdor pa ti poskusi škodovati (ali tvojim bližnjim), hitro izgubi tvojo naklonjenost ter si nakoplje srditega sovražnika.

PREBERITE ŠE: 8 nepričakovanih stvari, ki se ti zgodijo po 25. letu


andressa-voltolini-202193-unsplash Kaj mandala in njena skrivnostna sporočila povedo o tebi? Kot kaže, mačke niso edine, ki uživajo ob pitju iz posodice. Zakaj bi morali pivo piti iz mačje posodice? john-fornander-724793-unsplash 8 nepričakovanih stvari, ki se ti zgodijo po 25. letu 9150zKTuYQL._SL1500_ Odštekane napihljive blazinice za na bazen, ki bodo letos ohranjale vašo pijačo na varnem · · · · ·