Kava v kornetu
Utrip mesta · kulinarika

Ste mislili, da je sladoled edina stvar, ki vam jo postrežejo v kornetu? Ne, če naročate pri Dayneu Levinradu, ki vam v kornetu postreže kavo. In ko končate s slednjo, lahko mirne duše ”pokončate” še kornet. Preverite, zakaj bo kava v kornetu pristala tudi na vaši listi želja!

Ste si od nekdaj želeli piti kavo iz sladkega korneta? Vaš odgovor je po vsej verjetnost pritrdilen. Kdo ne bi želel kombinirati treh najboljših stvari v življenju- kave, korneta in čokolade? Tega se je zavedal tudi Dayne Levinrad, ki je s kavo v kornetu povzročil prav evforijo. Zaradi nje ljudje z vseh koncev sveta derejo v kavarno The Grind Coffee Company, ki se nahaja v Johannesburgu Južni Afriki.

PREBERITE ŠE: Kaj okus sladoleda pove o tebi?

Kot pravi Levinrad, večina gostov pred uživanjem naredi fotografijo kave v nenavadni skodelici in fotografijo opremljeno z #coffeeinacone objavi na Instagramu. To je do danes naredilo že preko milijon uporabikov! Kulinarično inovacijo je Levinrad patentiral, kavo pa streže v ”izoliranem” kornetu, ki mu vodotesnost zagotavljajo štiri plasti čokolade. Kljub temu ta kave ne zadržuje v nedogled, zato je bolje, da kavo popijete v desetih minutah, sicer lahko začne stožčasta skodelica puščati.

Kava v kornetu:

Kava v kornetuOdpri galerijo
Kakšna oseba si in s kom se odlično ujemaš: to o tebi pove tvoj najljubši okus sladoleda Kakšna oseba si in s kom se odlično ujemaš: to o tebi pove tvoj najljubši okus sladoleda Strelec Special - Laško Special Strelec Special — ko vrhunska kulinarika prepozna vrhunsko pivo tumblr_ny2e1hHRRx1s9rmflo1_1280 Restaurant Day 2016: globalni kulinarični festival Marmorne tore Marmorna torta za prste oblizniti