Kava z viagro
Utrip mesta · kulinarika

Kava nas zbudi. Kava z viagro pa zbudi še kaj drugega. Kava nas poživi. Kava z viagro pa poživi tudi naše spolno življenje. Kavo kot afrodiziak ponuja podjetje Stiff Bull, ki je izdelalo kavo, ki vsebuje naravno viagro, izdelano iz rastlin in zelišč, ki dokazano povečajo spolno slo in telo oskrbijo z energijo.

Nekateri brez kave čez dan ne morejo funkcionirati. Če se vam to dogaja tudi med rjuhami, si privoščite kavo z viagro, ki vas bo prebudila, a ne nujno tudi vrgla s postelje, saj poveča spolno slo.

PREBERITE ŠE: Slovenski Goat Story predstavlja kavni aparat Gina

Kava z viagro, ki jo je zakrivilo podjetje Stiff Bull, ni le običajna kava, v katero so vmešali kontroverzno modro tabletko, saj so viagro izdelali iz naravni sestavin. Kava tako vsebuje izvlečke rastline tongkat ali, ki dokazano pomaga pri povečevanju ravni testosterona, maco, ki telo oskrbi z energijo in pozitivno vpliva na spolno slo, guarano v prahu, ki vsebuje guaranin, ki je skoraj enak kofeinu, le da se veliko počasneje absorbira v krvni obtok in ima posledično daljši, enakomernejši in prijetnejši občutek, ter naravnih zelišč iz Azije in Južne Amerike, ki se že stoletja uporabljajo kot naravno poživilo.

Zaradi kave z viagro ne boste v trenutku dobili erekcije, saj se raven spolnih hormonov dviguje postopoma. Kot pravi vodja podjetja Stiff Bull Keith Hanson, je ta kava nekakšen ”vrelec mladosti za seks”, ki vam poleg energije dvigne tudi spolno slo.

Galerija – kava z viagro Stiff Bull:

Kava z viagro Stiff Bull bo poživila vaše spolno življenje.Odpri galerijo

Kitchen Confidential (Fox) Season 1Fall 2005Shown: Bradley Cooper (as Jack) 10 zanimivosti o hrani, ki jih zagotovo niste vedeli Coca Cola Tega zagotovo niste vedeli o Coca-Coli Zlate kokice Najdražje kokice na svetu so zlate kokice Urbani Piknik: najbolj vroč piknik te sezone · · ·