Kavni namaz
Utrip mesta · kulinarika

Ljubitelji kave, pozor! Od zdaj si boste lahko kavo namazali na kruh! Da, prav ste prebrali. Podjetje Snow Brand je namreč izdelalo kavni namaz, ki ga lahko na kruh ali toast namažete kot maslo ali vanj pomakate prst kot v arašidovo maslo oz. Nutello.

Kava je redni spremljevalec rezine kruha, pa vendar je na tem pristala le, če ste jo po kruhu polili. No, po novem si lahko kavo na kruh namažete kot maslo.

Za to se imamo zahvaliti japonskemu podjetju z živili Snow Brand. To je med drugim znano po sladki kremni kavi, kavni namaz pa je mazljiva različica te priljubljene kave, ki letos praznuje 55 let.

PREBERITE ŠE: Kavna semena z okusom vina

To pa ni prvič, da je podjetje Snow Brand Milk izdelal kavo, ki jo jemo in ne srkamo. Že leta 2015 je v prodajo dalo kavni puding s karamelo in smetano.

Ralph's Coffee & Bar Ralph’s Coffee & Bar: Ralph Lauren v Londonu odprl lokal za izbrance Tuna kot ognjišče Tako si lahko s konzervo tune skuhate obrok Zlati burger The Burg-Khalifa: zlati burger iz Dubaja Sladoled Sodelujte pri nastajanju novega okusa sladoleda · · ·