shutterstock_565884475
Utrip mesta · moda

Tudi vi že nestrpno pričakujete Primark, ki se odpira v Ljubljani v letu 2019 ? Vas zanima, kdaj točno se odpira? Associated British Foods plc, lastnik Primarka, je zdaj naznanil, kdaj lahko pričakujemo odprtje.

Kdaj se odpira Primark (Ljubljana 2019)? Associated British Foods plc, ki ima v lasti blagovno znamko, je potrdil, da se Primark odpira v Ljubljani poleti 2019. To bo 12. država za Primark, ki naj bi letos aprila med drugim odprl tudi največjo trgovino Primark na svetu, in sicer v Birminghamu. V Cityparku (tam, kjer je nekoč bil Kastner & Öhler), kjer se Primark odpira poleti 2019, bo imel ta 2 nadstropji, med drugim pa tudi kavarniški kotiček za zaposlene. Ker bo to prva trgovina v regiji, lahko pričakujemo, da bosta zdaj tako Slovenija kot Citypark za tuje obiskovalce še zanimivejša.

Ker pa je termin “poleti 2019″ precej ohlapen, gre lahko tako za junij, julij, avgust ali september. Za točen mesec bo treba tako še malce počakati.

Primark je sicer trgovina s cenovno ugodnimi oblačili in modnimi dodatki za ženske, moške in otroke, ki so ponavadi ugodnejša od konkurentov. Prav gotovo vam ni čisto neznana, saj smo Slovenci vanjo ponavadi zavili med obiskom Londona oziroma Anglije ali pa se odpravili v bližji Gradec v Avstriji.

Primark med drugim ponuja tudi izdelke za dom in izdelke iz lepotnega segmenta (ličila, nega obraza, lepotni pripomočki, dišave …)

David-Bowie-X-Vans-Sneaker-Collection-00Hero David Bowie x Vans: kolekcija superg, posvečena glasbeni ikoni Ženska sončna očala 2019: lepota v znamenju klasike in športa Ženska sončna očala 2019: moda v znamenju klasike in športa Kako pravilno očistiš sončna očala? Kako pravilno očistiš sončna očala? skateboard-black-lacquered-wood-lacquered-wood-packshot-other-aa0904x1262794305-8813636321310 Rolka Chanel: prestiž na štirih koleščkih · · ·