komični stripi
V zraku · buzz buzz

Če ste kdaj zalotili sami sebe, kako opazujete določeno osebo in si želite njenega videza, ali pa naključna oseba v fitnesu opazuje vas in vam ni jasno, zakaj, vam ta komični strip podaja odgovor.

Prvi obisk  fitnesa vsi pomnijo – poleg vnetih mišic in tedenskega počitka doma vam je verjetno ostalo tudi v spominu, koliko različnih obrazov ste tam videli. Tudi če si niste želeli, se vam je verjetno zgodilo, da ste opazovali določeno osebo, ker vam je bila všeč njena postava ali določen, dobro natreniran del telesa. O čem ste razmišljali, medtem ko ste opazovali osebo, ki trenira?

Galerija – Kdo koga v fitnesu opazuje: komičen strip, ki ga bodo razumeli zgolj tisti, ki telovadijo

Kdo koga opazuje v fitnesu?Odpri galerijo
mariya-georgieva-42318-unsplash Koliko denarja dejansko zaslužijo influencerji? Ljudje, ki živijo v tujini, imajo boljšo samopodobo. Samo ena velika razlika je med tistimi, ki živijo v tujini, in tistimi, ki ne, pravi raziskava Čutna ljubezen. V ilustracije ujeta ljubezen in intimnost med pari, ki ju lahko skoraj začutite Ali imate dovolj Instagram spremljevalcev, da se fotografirate pred to steno? Ali imate dovolj sledilcev na Twitterju in Instagramu, da se fotografirate pred to steno? · · · · ·