Kdo objema koga na tej fotografiji?
V zraku · buzz buzz

Kdo pravi, da razdvaja samo politika! Obstaja še en način, kako ljudi postaviti na dva bregova. Optične iluzije! Spomnimo, kako je internetne uporabnike razdelila znamenita modro-črna (ali je bila zlato-bela?) obleka. Zdaj pa je tu že nov izziv za vse ”spletaše”. Uganete, kdo objema koga ne tej fotografiji?

Nihče ne ve, kdo na tej fotografiji objema koga! Optične iluzije se znajo dobro poigravati z našimi možgani in zadnji tak primer, ki spletnim uporabnikom ne da spati, je naključna fotografija objemanja moškega in ženske, ki ji praktično nihče na zna priti do dna!

PREBERITE ŠE: Rdeča pika – optična prevara, ki je postala spletna senzacija! Kaj pa vidiš ti?

Na spletu smo naleteli že na številne optične iluzije, a le redko katero je bilo tako težko streti! Fotografijo, ki jo je naložil Redditov uporabnik Blood_Reaper, si je v nekaj dneh ogledalo več milijonov ljudi. In kakšen je odgovor na to misteriozno uganko? Moški nosi dvobarvne kratke hlače.

Likovno-plesna umetnost Heather Hansen Platno je njeno plesišče, plesni gibi pa poteze na njem Fail kompilacija iz šolskih klopi ”Fail” kompilacija iz šolskih klopi, ki vas bo nasmejala do solz Skejtanje v breztežnostnem prostoru Skejt legenda Tony Hawk rolka v breztežnostnem prostoru! Restavracija Sigh Sigh – prva restavracija, ki streže hrano namenjeno izključno fotografiranju ·