PicMonkey Collage
V zraku · buzz buzz

Ameriški fotograf Tim Mantoani je odgovoril vsem, ki nas zanima, kdo so fotografi, ki so posneli najbolj ikonične fotografije vseh časov. S serijo fotografij “Behind Photographs”, ki prikazuje fotografe, ki v rokah držijo svoja dela, namreč prikaže, kako legendarni mojstri fotografije dejansko izgledajo.

Zgodba se je začela leta 2006, ko je ameriški fotograf Tim Montoani kupil polaroidni fotoaparat in pričel fotografirati slavne fotografe. Od takrat je posnel že več kot 150 portretov, med katerimi najdemo tudi tiste, ki odgovarjajo vsem, ki nas zanima, kdo so fotografi, ki so posneli najbolj ikonične fotografije na svetu. Fotografi, katerih dih jemajoče fotografije prikazujejo izjemne zgodovinske trenutke, osebe in naravo. Vse fotografije si lahko ogledamo v fotografski zbirki “Behind Photographs”, nekaj pa jih je na voljo tudi v naši galeriji.

PREBERITE ŠE: Izjemne “selfie stick” fotografije, zaradi katerih bomo hoteli potovati

Kdo so fotografi, ki so posneli najbolj ikonične fotografije?

Steve McCurry – "Girl In Afghanistan"Odpri galerijo
PicMonkey Collage Šaljive in zabavne valentinove čestitke – preseneti svojo ljubezen za valentinovo iStock_000018900796_Medium 21 načinov, kako postati kreativni genij Kanali v Benetkah brez vode. Bo tako izgledal svet v prihodnosti? 2ndskin 2ndSkin: Najbolj priljubljeni zeliščni liker z novo etiketo ·