Gisele-Bundchen-Net-Worth
Utrip mesta · moda · ženska moda

Forbes je objavil seznam najbolje plačanih modelov na svetu, kjer je na prvem mestu kar nekaj časa kraljevala brazilska manekenka Gisele Bündchen. Ta je letos krono izgubila. Kdo so torej najbolje plačani modeli na svetu 2017?

Kako močna znamka je bila Gisele, govori dejstvo, da je bila na prvem mestu najbolje plačanih modelov od leta 2002 z bajnimi zaslužki, ki se jim ni bilo mogoče približati. Letos se je brazilska manekenka znašla na drugem mestu. Če je še pred kratkim veljalo, da se ta seznam sestavlja zgolj na podlagi modnih pojavljanj in sodelovanj, kjer se je Gisele nedvomno izkazala za izjemno sposobno poslovno žensko (sodelovanje z Ipanemo, linija kozmetike …), je letos opazna menjava generacij in sprememba dojemanja modnega sveta, kjer trenutno kraljujejo zvezdnice Instagrama.

Galerija – Kdo so najbolje plačani modeli na svetu 2017?

Najbolje plačani modeli 2017: 10. Ashley Graham (5,5 milijona ameriških dolarjev)Odpri galerijo

fringes-trend-streetstyle 7 modnih kosov za takojšnjo posodobitev vaše omare kendall + kylie Spodnje perilo Kendall + Kylie: zapeljujte kot sestri Jenner ededa61cc518b7efa0489e47cf1bea7b--pink-heels-lace-up-shoes-outfit 11 čevljev, ki jih mora imeti vsaka ženska balenciaga-croc-1-818x850 Balenciaga: so tu najbolj kul kroksi na svetu? · · · · ·