Keego: stisljiva kovinska steklenica
Utrip mesta · dom

Večina steklenic, ki so namenjene osvežitvi ob telesni aktivnosti, je narejena iz plastike. To se odraža v slabem okusu, nizki življenjski dobi in celo zdravstvenem tveganju. Zato je Keego oblikoval stisljivo kovinsko steklenico, ki si jo bo zaželel vsak športnik.

Ljudje, ki se ukvarjajo s športom, vsekakor potrebujejo stisljivo steklenico, ki omogoča uporabo z eno roko in hitro ter učinkovito pitje. Zato jim bo kovinska steklenica avstrijske blagovne znamke Keego prišla še kako prav. Visoka tehnologija tako vstopa na novo področje.

Izdelek so razvijali dve leti. Do preobrata je prišlo, ko je oblikovalec našel ustrezen material za izdelavo – prožni titan. Projekt še vedno išče finančno podporo. Nekaj evrov mu lahko namenite tudi sami, in sicer na strani Kickstarter. Donacije bodo možne od 14. marca naprej.

Keegov izdelek pa ne prepriča le s tehnologijo, temveč tudi z oblikovalskimi presežki. Površina steklenice ima idealno porazdelitev napetosti in pritiska, zahvaljujoč zaobljeni obliki in monolitnem dizajnu. Zaradi tega je kovinsko steklenico zelo lahko stisniti. Skrivnost za funkcionalnost steklenice, izdelane iz titana, leži v produkcijskem procesu. Kovini je namreč dodano prožno jedro.

Galerija – Keego: stisljiva kovinska steklenica

Keego: stisljiva kovinska steklenicaOdpri galerijo

dmitry_ageev-2500x2500 IKEA x Hasselblad: rojstvo nove umetniške kolaboracije Norrhassel Discommon Coffee Table. Discommon Coffee Table: mizica za ljubitelje jeklenih konjičkov huge-window-1024x769 copy 9 denarnici prijaznih korakov do sodobne in luksuzne kuhinje g Stol The Planet: največje udobje za vaš dom