Oče z otroškimi tatuji
V zraku · buzz buzz

Običajno starši risbe svojih otrok hranijo na hladilnikih, kasneje pa se začnejo kopičiti v kakšni omari ali skrinji, kjer počasi, a vztrajno, odhajajo v pozabo. A ne pri Keithu Andersonu iz Ontaria, ki si je zbral prav poseben način, da se bo spominjal umetniškega ustvarjanja svojega sina Kaia. Njegovo roko namreč krasijo tatuji, ki so vsi preslikave sinovih risb, narisanih po njegovem 5. letu starosti.

Keith Anderson ni običajen oče, kajti ne gre pričakovati od vsakega očeta, da si bo dal na roko vtetovirati risbice svojega otroka. A prav to je storil Keith. Začelo se je s tatujem marjetice, ki je iz časa, ko je bil Kai še v vrtcu. Temu je sledila hiša in ime, kar je tudi najstarejši motiv, saj je bil njegov sin tedaj star le 4 leta. Danes jih šteje že prek 10, a njegova roka se še naprej polni s tatuji. In kaj bo, ko zmanjka prostora? Pravi, da bodo pač nekoliko manjši.

PREBERITE ŠE: Picattoo: Spremeni svoje Instagram fotografije v začasni tatu

Sicer pa je ljubezen do tatujev že prenesel tudi na Kaia. A da ne boste zavijali z očmi. Ni otrok dobil tetovaže, pač pa je namesto na papir in z barvicami risal na očetovo kožo z iglo in črnilom.

Tega morskega konjička je Kai narisal, ko je bil star 6. let.Odpri galerijo
pb The Pirate Bay od 31. januarja 2015 nazaj na spletnem zemljevidu asapscience Kakšen bi bil svet brez ljudi? paris-hilton-1024-1000x500 Super Bowl 2015: 10 najboljših Super Bowl oglasov sneg 10+ najbolj nenavadnih snežnih skulptur