Novi dom Kendall Jenner
V zraku · buzz buzz · Utrip mesta · dom

Pomislite, kje ste živeli pri dvajsetih. Bodisi v hiši ali stanovanju vaših staršev bodisi v kakšni študentskem ali najetem stanovanju. No, dvajsetletna Kendall Jenner ni vi, zato si je na začetku leta z lastnim (!) denarjem kupila 1,4 milijona ameriških dolarjev vredno razkošno stanovanje, ki pa ji je bilo premalo, zato ga je nedavno zamenjala za 6,5 milijona vredno hišo, ki jo je kupila od igralcev Johna Krasinskega in Emily Blunt. Vstopite v novo razkošno domovanje rosno mlade članice klana Kardashian.

Razkošno stanovanje, ki ga je komaj 20-letna Kendall Jenner februarja kupila v West Woodu, luksuznem predelu Los Angelesa (Kalifornija, ZDA), je bilo s 343 kvadratnimi metri očitno premalo za članico razvpitega klana Kardashian, saj, kot je dejala, v spalnici ni imela dovolj prostora za omare, kamor bi lahko shranila vse modne kreacije, čevlje in druge modne dodatke.

Kot je dejala, je bilo celo tako hudo, da je morala vsaka dva meseca v omari narediti ”čistko” in se znebiti številnih oblek, da je naredila prostor za nove (odkrižala se je kosov, ki jih ni nikoli nosila ali niso bili nič posebnega – te je donirala ali prodala).

PREBERITE ŠE: Vsaka država ima svojo Kim Kardashian – kdo so?

Kakšno trpljenje mladega Wertherja neki! Trpljenje mlade Kendall je resnično trpljenje! Se je tudi vam zasmilila? In to je bil vzrok, da se je po le nekaj mesecih življenja na svojem preselila v 6,5 milijona vredno trinadstropno hišo (445 m2), ki jo je kupila od igralcev in zakoncev Johna Krasinskega in Emily Blunt. Nad njeno selitvijo pa je, kot že pri nakupu stanovanja, bdela njena ”mamadžerka”, mama Kris Jenner.

In kako je nadgradila svoje življenje? Dve spalnici je zamenjala za šest, skupni bazen in fitnes center za lastna, dobila je pogled na zahodni del Hollywooda, pa pet kopalnic, vrhunsko opremljeno kuhinjo, ogromno teraso in hišni kino.

Njena mlajša sestra Kylie Jenner je medtem za šest milijonov dolarjev kupila vilo v kalifornijskem Hidden Hillsu (LA), kjer domujeta tudi njena mama Kris Jenner in Kim Kardashian. Tudi za 18-letnico ni tako slabo, kajne!

To je novi dom Kendall Jenner:

Novi dom Kendall JennerOdpri galerijo
Seksi očki v Disneylandu DILFs Of Disneyland – seksi očki z malčki v Disneylandu so daleč najbolj vroč Instagramov profil Zvezdniki, ki so zasloveli z YouTubom Zvezdniki YouTuba: ljudje, ki so obogateli in zasloveli s pomočjo portala YouTube Maček George Maček George – mačji nergač, ki stoji na dveh nogah in ubija s pogledom people-relaxing-on-the-beach Pripravljeni na plažo: izdelki, ki jih ne smemo pustiti doma · · · · ·