Razkriti prvo kosi Kenzo x H&M
Utrip mesta · moda

H&M in francoska modna hiša Kenzo sta razkrila prve modne kose, ki so plod njunega težko pričakovanega sodelovanja. Poglejmo, kaj nas letos novembra čaka v trgovinah H&M.

Kenzo je znan po tem, da z uporabo barvitih motivov in živalskih simbolov ne skopari in tudi tokrat ni nič drugače. Svoj “značilen okus” so posodili tudi kolekciji, ki nastaja v sodelovanju s švedskim modnim gigantom H&M. Kupce tako zagotovo čaka nekaj posebnega. Seveda bomo morali še nekoliko počakati, da bomo lahko videli celotno kolekcijo, nedvomno pa veliko o njej povedo tudi prvi razkriti kosi tega modnega sodelovanja. Kolekcija bo v trgovinah H&M na voljo 3. novembra letos, nedvomno pa lahko ponovno pričakujemo dolge čakalne vrste.

PREBERITE ŠE: Kenzo x H&M: novo sodelovanje s pariško modno hišo

Ogled galerije: Kenzo x H&M

Razkriti prvo kosi Kenzo x H&MOdpri galerijo
Pharell Williams x Adidas – superge Adidas NMD Human Race Pharell Williams x Adidas = superge Adidas NMD Human Race Nogavice z motivi umetnikov ChattyFeet – domiselne nogavice z ilustriranimi motivi slovitih slikarjev Oblačila Movinun Odprta trgovinica Movinun z etičnimi urbanimi oblačili/Ljubljana PicMonkey Collage H&M z novo kolekcijo For Every Victory in filmom, ki slavi osebne dosežke · · · · · ·