Drinkworks_Hero.0
V zraku · tehnologija · gadgeti

Keurig je znova odkril vašo ‘slabo točko’ s Keurig Drinkworks hišnim barom, ki pripravi koktajle, pivo in vino, pri tem pa vam ni treba imeti prav nič veščin barmana. Le en dotik gumba, pa je stvar pripravljena.

Keurig Drinkworks je podobna zadeva kot aparati za kuhanje kave, kjer je vsa pijača ‘stisnjena’ v kapsulo, aparat pa vsebino spremeni v pijačo. Izberemo margarito, mojito, moskovsko mulo ali kaj drugega iz nabora dosegljivih pijač, potem pa aparat stori svoje.

Ker so v kapsulah alkohol, barvila in okusi, aparat doda vodo in mehurčke (ogljikov dioksid) in koktajl ohladi na primerno temperaturo oziroma sestavine primerno zmeša ter jih nalije v kozarec.

Poleg je tudi aplikacija, katere glavni namen je razumevanje delovanja robota barmana, naročanje dodatnih kapsul ali preprosto pridobivanje dodatnega znanja s področja mešanja alkoholnih pijač.


ControlPad: mini tipkovnica za igričarje, katere tipke so občutljive na silo pritiska. ControlPad: mini tipkovnica, katere tipke so občutljive na silo pritiska 02-e1539904275669-1024x599 UNOBRUSH: pametna ščetka, ki očisti zobe v 6 sekundah SHARP Aquos R2 Compact: telefon, ki ima dve zarezi. SHARP Aquos R2 Compact: prvi pametni telefon, ki ima dve zarezi Zložljivi telefon Samsung Samsung prvič pokazal svoj zložljivi telefon · · · · ·