Khoudia Diop
V zraku · buzz buzz · Utrip mesta · zdravje & lepota

Spoznajte Khoudio Diop, senzacijo Instagrama, ki so jo številni klicali zamorka in hčerka noči, preden je svojo temno polt obrnila sebi v prid in postala fotomodel. Mlada Senegalka je bila v mladosti pogosto zasmehovana zaradi svoje vranje črne barve kože, ob kateri se drugi temnopolti zdijo kot belci. Ime ‘kraljica melanina’ (melanin je temen pigment, ki daje človeku barvo kože, las in oči) si je nadela tudi z namenom, da spodbudi druge k samozavesti glede svoje barve oz. tona kože.

19-letno Senegalko Khoudio Diop, ki se je v Francijo preselila pri 15 letih, danes pa živi v New Yorku, so v mladosti pogosto zbadali zaradi njene barve kože. Ta je namreč še precej bolj temna, kot smo vajeni. Zmerjali so jo z zamorko, kar je žaljivka za temnopolte osebe, tudi danes, ko je spletna senzacija in že dve leti v modnih vodah, pa je še vedno pogosto tarča ljudi na spletu.

Prav zato si je nadela ime Melanin Goddess, s čimer spodbuja druge k samozavesti glede svoje polti in s katerim želi spremeniti lepotne standarde in na modne piste pripeljati več raznovrstnosti.

PREBERITE ŠE: Pogumna Gigi Hadid sama obračuna z norim oboževalcem

Med odraščanjem, ko je morala Khoudia Diop požreti številne opazke, se je naučila imeti rada samo sebe in ignorirati negativne ljudi. Sporočilo, ki ga ima za druge, je, da videz ne šteje, dokler se počutimo lepe navznoter. ”Če imate to srečo, da ste drugačni, se nikdar ne spremenite!” pravi 19-letnica, ki ima na Instagramu že prek 235 tisoč sledilcev in je po besedah njene menedžerske ekipe, The Colored Girl Inc, slavo na tem družbenem omrežju dosegla v zgolj dveh tednih. Z njeno izjavo se ne bi mogli bolj strinjati!

Galerija – Khoudia Diop:

Khoudia DiopOdpri galerijo

Duhovite ilustracije, ki povzamejo življenje deklet med dvajsetim in tridesetim letom. Duhovite ilustracije, ki povzamejo življenje deklet med dvajsetim in tridesetim letom Kondom za vinsko steklenico Wine Condoms Kondom … za steklenico vina Prvi vtis Kaj ljudje vedo o vas, še preden spregovorite z njimi? V čredi Kobilarne Lipica in ZRLS (Foto: Sibil Slejko in Arhiv KL) V Lipici izbrali naj lipicančka, malega Pluta · · · · ·