Ki Ecobe
V zraku · dizajn · Utrip mesta · moda

Ki ecobe je obutev, ki si jo boste morali sestaviti kar sami. Naj vas to ne prestraši, saj naj ne bi bilo pretežko. Pravzaprav bi se bilo preleviti v čevljarja za kratek čas lahko prav zabavno. Poglejmo si še preostale izkušnje, ki jih obutev Ki ecobe obljublja.

Ob nakupu boste dobili posamezne dele, ki jih boste nato sestavili v eno od treh različnih obutev – sandal, športni copat ali čevelj. Ki ecobe sestavljate in razstavljate brez uporabe strupenih lepil, kar pomeni, da posamezne dele lahko reciklirate in zamenjate. S tem, ko si sami sestavite svoj čevelj, pripomorete tudi k boljšim delovnim razmeram na trgu dela, saj je znano, da so sweat shopi precej pogosti v obutveni industriji. Ki ecobe so na korejskem inštitutu za obutev in usnjeno tehnologijo opravili vse potrebne teste in kot v angleškem delu sveta radi rečejo, so “ready to go”.

Naložite si aplikacijo Ki ecobe, izberite barvo in materiale čevlja in se prelevite v čevljarskega mojstra. Pa tudi če samo za 5 minut.

PREBERITE ŠE: FUTURISTIČNE SUPERGE Y-3 X ACRONYM – OBUTEV PRIHODNOSTI

Galerija slik: Ki ecobe

Ki EcobeOdpri galerijo
MacBook Air MacBook Air: tako oster kot kuhinjski nož loud-shadows-01 Loud Shadows: napihljiva struktura za dogodke v naravi Manet – počivalnik po navdihu francoskega krompirčka Manet – počivalnik po navdihu francoskega krompirčka 1000-500-citymagazine-cover DeskView – ko se okno spremeni v pisalno mizo · · · · ·