Drama Krive so zvezde (The Fault in Our Stars, ZDA, 2014)
Kulturni izbor · film

Pretresljiva pripoved o življenju in ljubezni, ki je posnet po priljubljenem romanu pisatelja Johna Greena, v slovenske kinematografe prihaja konec avgusta.

Težko pričakovani film govori o čudežu mlade Hazel, ki so ji že pri trinajstih letih diagnosticirali raka v neozdravljivem stadiju, zato je pripravljena na smrt. Toda Hazel si ne želi, da bi bilo njeno življenje v celoti podrejeno bolezni, bolnišnicam, zaščitniškim staršem in novim oblikam zdravljenja, vse kar hoče je to, da preživi svoj preostali najstniški čas tako kot ga živijo druga dekleta njene starosti. Vključi se v skupino za samopomoč, kjer spozna čednega in zabavnega fanta Augustusa, ki se prav tako, s podobno diagnozo, sooča s svojimi težavami. A pametni Augustus v Hazelin svet, poln skupnih pustolovščin, vnese smeh, predvsem pa novo upanje.

V slovenske kinematografe naj bi prišel letos, konec avgusta.

Drama Krive so zvezde (The Fault in Our Stars, ZDA, 2014)Odpri galerijo

Sundance Za nami je še en festival neodvisnega filma Sundance Animirana komedija LEGO film Premiera animirane komedije LEGO Fantazijska akcijska komedija Vampirska akademija (Vampire Academy, ZDA, 2014) Premiera: Vampirska akademija HER-FP-0864 Nagradna igra: izvirna ljubezenska zgodba Ona ·