Kip Cristiana Ronalda
V zraku · buzz buzz

Za Cristiana Ronalda lahko rečemo, da ima v življenju precej sreče. V športu je osvojil praktično že vse mogoče lovorike, po zvezdniku nogometnega kluba Real Madrid pa so na njegovem rojstnem otoku zdaj poimenovali še tamkajšnje letališče, ki se zdaj namesto Madeira imenuje Aerodrom Cristiana Ronalda. Ob tej priložnosti so odkrili tudi njegov doprsni kip, ki pa je, milo rečeno, zelo čuden in je nov v vrsti Ronaldovih kipov, ki je sprožil salve smeha, tudi dežurni šaljivci so takoj zagrabili za vabo. Oglejte si najbolj smešne odzive na njegov nov kip.

Ronaldo je na letališču Madeira, ki se odslej imenuje Aerodrom Cristiana Ronalda (preimenovanje so otoške oblasti obljubile v primeru uspeha Portugalske na Euru 2016), dobil kip, ki pa mu verjetno ni najbolj v ponos. Če s čim portugalski superzvezdnik v življenju nima sreče, so to kipi. To potrjuje tudi bronasti doprsni kip na letališču.

PREBERITE ŠE: Top 5: največji zaslužkarji med nogometaši v sezoni 2016/17

Prireditve s slavnostnim odkritjem le-tega se je udeležil tudi portugalski politični vrh, vključno s predsednikom Marcelom Rebelom de Souso in premierom Antoniom Costo. Že pred tem so v Funchalu, rojstnem kraju Ronalda, odprli njegov muzej in postavili bronasti kip v naravni velikosti, ki pa je ravno tako le slab približek nogometnega velemojstra. ”Za tako čednega moškega ima Ronaldo veliko smole s kiparji,” beremo na Twitterju. Najnovejši kip je požel ogromno pozornosti, v kremplje pa so ga dobili tudi dežurni spletni šaljivci. Spodaj so najbolj zabavni odzivi, to pa je dejal avtor kipa Emanuel Santos: ”Nemogoče je hkrati zadovoljiti tako Grke kot Trojance. Tudi Jezus ni mogel vsem ustreči. Tukaj gre za stvar okusa in ocena takega dela ni tako preprosta, kot se zdi. […] Kar na koncu resnično šteje, je odmevnost take umetnine.”

Svet se norčuje iz kipa Cristiana Ronalda:

Posmeh iz kipa Cristiana RonaldaOdpri galerijo
Lego služba Sanjska služba – sestavljanje kock Lego Smučanje po listju Smučanje po listju Samsung Galaxy S8 Samsung po vzoru Appla vzgaja svojo četico ‘vernikov’? BeFunky Collage Če bi bil Mr. Bean v vseh filmih in na vseh slikah · · · · ·