Kit Kat suši
Utrip mesta · kulinarika

Kit Kit je odprtje specializirane trgovine na Japonskem proslavil z izdelavo omejene serije suši napolitank Kit Kat. Ta se naslanja na klasično specialiteto japonske kuhinje. Na voljo bodo tri različice, in sicer po vzoru zavtikov s tuno, jajcem in morskim ježkom.

Nestlé v japonski prestolnici Tokio odpira specializirano trgovino Kit Kat Speciality Store in bo ob tej priložnosti tamkajšnjim kupcem ponudil omejeno serijo treh različnih čokoladic Kit Kat sushi. Za posamezno specialiteto bo treba odšteti 3000 japonskih jenov, kar je 25 evrov.

PREBERITE ŠE: Iz česa je v resnici narejen Kit Kat?

To je drugič, da je Kit Kat napovedal suši različico svojih čokoladic, če upoštevamo tisto za 1. april, le da tokrat ne gre za šalo. Čokoladice bodo na voljo zgolj med 2. in 4. februarjem 2017.

Galerija – Kit Kat, suši različica:

Kit Kat sušiOdpri galerijo

Priprava palačink brez packanja. Preprosta priprava palačink brez packanja Trik s kozarcem Kuhinjski trik: kako do mazljivega masla v nekaj minutah? ek bistro petkovškovo nabrežje EK Bistro: na zajtrk ali ”brunch” na Petkovškovo nabrežje Tokyo Saryo Tokyo Saryo – skrajno minimalističen lokal, ki prvi na svetu streže ”drip” čaj · · · · · · ·