cedevita stevia
Sponzorirano · Utrip mesta · kulinarika

Ker Cedevita vedno misli na svoje kupce, so tokrat zasnovali novo različico svoje slavne pijače za vse tiste, ki želijo zmanjšati vnos sladkorja, pri tem pa se ne želijo odreči dobremu okusu.

Če tudi vi spadate med ozaveščene ljudi, kar se tiče vnosa sladkorja, imate srečo, saj je Cedevita pravkar predstavila popolnoma novo različico svojega legendarnega napitka, vendar s 35 % manj sladkorja. V samem izdelku je zmanjšan delež sladkorja, ki ga je nadomestilo sladilo steviol glikozid iz izvlečkov listov stevie. Kaj to pomeni? To pomeni, da ima napitek zdaj zmanjšano energijsko vrednost, vendar bodite pozorni na to – napitek še vedno vsebuje 9 osnovnih vitaminov!

Opazili boste, da je ta novost v trgovinah na voljo v pakiranju 150 g z okusom pomaranče in limone, s to količino pa lahko pripravite kar 3 l napitka.

V prihodnjih vročih poletnih mesecih se prepustite okusu Cedevite in osvežilnemu odmerku 9 osnovnih vitaminov!

Sladoled iz smrdljivega sira Sladoled iz smrdljivega sira obnorel Čehe Avtomat za pico Pizza ATM Pizza ATM – prodajni avtomat za pico Ameriški zajtrk Ameriški zajtrk je v resnici sladica Kako pravilno jesti burger? Veste, kako pravilno jesti burger? ·