Klassen Rolls-Royce Cullinan
Utrip mesta · mobilno

Verjeli ali ne, podolgovata stvar na sliki ni zgolj plod domišljije nekoga, ki je zelo spreten v programu Photoshop. Kar vidite, je ‘raztegnjeni’ Rolls-Royce Cullinan, kot so si ga zamislili pri predelovalcu avtomobilov Klassen, ki se je specializiral v ‘raztegovanju’ luksuznih avtomobilov.

Klassen je v roke vzel že kar nekaj luksuznih avtomobilov in jim dodal ’tistih nekaj centimetrov’. Ne da bi jih potrebovali, a se jim je dozdevalo, da bi Mercedes-Maybach S, Range Rover Autobiography, Bentley Bentayga in celo Mercedes G bili še boljši v ‘podaljšani’ različici. Zdaj je na vrsto prišel še Rolls-Royce Cullinan, ki je v sredini dobil dodatnih 1.016 mm, medosna razdalja se je povečala na 4.311 mm, celotna dolžina pa na zavidljivih 6.357 mm.

Na avtomobilskem prodajnem portalu Mobile.de smo zasledili Klassen predelavo Cullinana za 1,8 milijona evrov oziroma 2,08 milijona ameriških dolarjev. Za primerjavo vstopni Rolls-Royce Cullinan stane v Ameriki 325.000 ameriških dolarjev. A za ta denar ne boste dobili zgolj podaljšanega Rolls-Royca,  ta bo namreč blindiran in bo ponujal še dodatne zaščitne nadgradnje. Kupce bo razvajal zvočni sistem Bang & Olufsen, LED ambientalna osvetlitev, multimedijski center, za več zasebnosti pa bo na voljo predelna stena med voznikom in potniki. Za piko na i bo mogoče z vsemi funkcijami v avtomobilu upravljati z aplikacijo na pametnem telefonu. Če vam je raztegnjeni Cullinan všeč, je treba vedeti, da ni bil do tega trenutka še noben dejansko predelan, bodo pa pri Klassnu za to potrebovali okoli šest mesecev.

Mercedes-Benz razred B Mercedes-Benz razred B: sveža podoba in nove tehnologije Porsche Le Mans 919 Hybrid model car Porsche Le Mans 919 Hybrid: takšna je igračka za 14.000 dolarjev Škoda Vision RS Škoda Vision RS: prihodnost je hibridno-veganska Novi BMW serije 3 - 2019 Novi BMW serije 3: vsekakor najbolj pričakovan BMW · · · ·