V trendu so knjižnične lestve
Utrip mesta · dom

Čeprav nas ima le malo doma pravo knjižnico, imamo po zaslugi pregledovanja trendov pri opremljanju doma nenadno potrebo po knjižnični lestvi, ki ni le uporabna – z njeno pomočjo lahko dosežemo tudi stvari, shranjene na najvišji polici – ampak interierju podari tudi poseben šik pridih.

Trendi pri opremljanju doma napovedujejo svetlo prihodnost šik knjižničnim lestvam, ki niso le izjemno praktične, ko je potrebno doseči knjigo, posodo in pulover na najvišji polici, temveč delujejo nadvse prefinjeno v glamuroznih garderobnih sobah, kuhinjah z visokimi kabinetnimi omaricami in dnevnih sobah z mnogo knjižnimi policami. Navdih, kakšno lestev izbrati in v kateri del stanovanja jo postaviti, poiščimo v galeriji, kjer so zbrane ideje za opremljanje doma s trendovskimi lestvami.

PREBERITE ŠE: Antlos – Airbnb za nastanitve na ladjah

V trendu so knjižnične lestveOdpri galerijo
Tritensil združuje nož, vilice in žlico Hibridni pribor Tritesil – vilice, žlica in nož v enem Praktično nevidni umivalnik Kub Kub – skoraj nevidni umivalnik za kopalnico Svetilka za dom Light 5+5 Light 5+5: Svetilka za dom, ki jo je navdihnila Rubikova kača Bubble Tent je šotor, ki vas pripelje še bližje naravi. One Bubble Tent – prozoren šotor, ki omogoča spanje pod milim nebom vse letne čase · ·