Knops: zamaški za ušesa, ki vas bodo obvarovali pred nadležnim zvokom iz okolice
V zraku · tehnologija · gadgeti

Zamaški za ušesa niso koristni le takrat, ko se želimo izogniti bolečemu zvoku smrčanja. Prav vam bodo prišli tudi, ko vaši sodelavci nikakor ne bodo prenehali govoriti, ko sosed ne bo hotel utišati glasbe, in še v vrsti drugih situacij. Knops so super rešitev.

Nizozemsko zagonsko podjetje Knops je navdušilo z edinstveno inovacijo – izdelalo je moderne zamaške, ki delujejo kot gumb za nastavitev glasnosti v vaših ušesih.

Vsak par ponuja štiri različne nastavitve. Zvoke iz okolice lahko popolnoma utišate ali pa jih še naprej poslušate pri poljubni jakosti. Na voljo sta še načina, posebej prilagojena hrupu v mestu in živi glasbi. Napravo je sicer mogoče upravljati z okroglim gumbom za glasnost.

Zamaški Knops ne uporabljajo elektronike, aplikacij in baterij, pač pa pri filtriranju zvoka uporabljajo fiziko. Temeljijo na predelovanju zvočnih valov, ki pripotujejo v vaše uho. Ponašajo se z veliko mero udobja in funkcionalnosti, ob tem pa vas bodo navdušili tudi z elegantnim videzom.

Ekipa, ki stoji za projektom, je izdelek lansirala po dolgotrajni fazi testiranja v laboratoriju. Vseskozi je stremela k temu, da ji uspe najti način za zmanjšanje glasnosti in ohranjanje kakovosti zvoke.

Z obračanjem gumba je mogoče glasnost omejiti na 10, 20 ali 30 decibelov. Tako se vam ne bo več treba razburjati zaradi hrupa, do katerega prihaja ob gradbenih delih, pogovorih in smrčanju.

Kupci bodo izbirali med številnimi barvami in okraski, s katerimi bodo zamaške za ušesa prilagodili svojemu okusu. Za zamaške za ušesa Knops je treba odšteti 85 €.

Galerija – Zamaški za ušesa Knops

KnopsOdpri galerijo

Honor Magic 2 Honor Magic 2: telefon, ki ima šest kamer Royole FlexPai Royole FlexPai: prvi prepogljiv telefon, ki je lahko tudi tablica Pixii: fotoaparat, ki s pritiskom na sprožilec, takoj prikaže fotografijo na telefonu Pixii: fotoaparat, ki s pritiskom na sprožilec takoj prikaže fotografijo na telefonu MacBook-Air-family-10302018 MacBook Air, Mac mini in iPad Pro: Applove dobrote ponovno v formi