Track-N-Go
Utrip mesta · mobilno

Čeprav smo sredi koledarske zime, še nismo ugledali večje količine snega v nižinah. Kljub temu predstavljamo novo tehnologijo snežnih verig za avtomobile, predvsem za tiste, ki ste doma ali pa se dlje časa zadržujete na gorskem območju, kjer je sneg v tem času vsakodneven pojav ter lahko tudi ovira promet.

Track N Go so ogromne tirnice ali z drugo besedo gosenice, ki vaš avto spremenijo v mini snežni tank. Medtem ko večina drugih sistemov tirnic zahteva drago in zamudno vgradnjo, kot tudi velike spremembe na vozilu, je vse kar morate storiti pri Track N Go, da jih položite pred vozilo ter zapeljete na njih in pripnete kolo. Postopek naj bi trajal manj kot 15 minut. Moč prihaja neposredno od koles vašega avtomobila ter s tem omogoča enostavno vožnjo brez negativnega vpliva na vožnjo in obračanje.

Odpri galerijo

Track N Go tirnice bodo brez dvoma pripomogle pri potovanju ali reševanju v najhujših zimskih razmerah.

detroit Avtomobili prihodnosti – Detroit Auto Show 2014 sway-5 Trikolesni električni skuter Sway 2014_volkswagen_bulli_concept Nov »hipi« kombi – Volkswagen Microbus kawa 5 Kawasaki iz prihodnosti, ki spreminja obliko · ·