blog.ginocerruti.com
V zraku · buzz buzz

Kdaj smo v življenju najsrečnejši? Mladi v svojih dvajsetih letih najbolj uživajo življenje in gotovo ne bodo nikoli srečnejši, kajne? Pravzaprav ne. Glede na rezultate raziskave, ki jo je izvedla britanska vlada, nas najboljše še čaka.

Kdaj smo v življenju najsrečnejši? Rezultati ankete, ki jo je med 300.000 odraslimi državljani v razponu treh let (med letoma 2012 in 2015) izvedla britanska vlada, razkrivajo, da se ljudje počutijo najsrečnejše med 65. in 79. letom. Najmanjšo stopnjo zadovoljstva in sreče v življenju pa čutijo ljudje, stari od 45 do 59 let.

Če ste zdaj v svojih poznih dvajsetih letih in se vam zdi, da živite življenje do polnega, poleg tega pa ste zdravi in polni energije, boste največje zadovoljstvo v življenju, glede na rezultate raziskave, pravzaprav dosegli šele čez tri desetletja. Kljub vsemu pa to ni prva raziskava, s katero so preverjali povezanost sreče s starostjo. Študija iz leta 2014 je pokazala, da so ljudje najsrečnejši pri 58 letih, raziskava iz lanskega leta pa, da je najbolj idealna starost v življenju 34 let.

PREBERITE ŠE: Nesreče zaradi selfijev: selfiji postajajo vse bolj smrtonosni

Glavo pokonci! Vedno so pred nami lepe stvari v življenju, ne glede na starost.

Postmodern Loneliness Postmodern Loneliness: lepo je biti samski Čokoladtni planet V Tušu Planet Tuš bo na predvalentinovo postal Čokoladni planet Ljubezenski verzi za Valentinovo Verzi za valentinovo Citypark Citypark v številkah: obiskalo ga je že skoraj 140 milijonov ljudi! ·