christiana-rivers-3_mQjo4Vb6A-unsplash
V zraku · odnosi

Vsi smo se že spoznali z nekom, ki je v tistem trenutku v nas prebudil iskrico. Začeli smo se s to osebo dopisovati in že je izgledalo, kot, da smo na pravi poti. Potem pa se iz danes na jutri zgodi tole!

Včasih je težko vedeti, ali si je oseba, ki si jo izbrala, našla srečjo kje drugje ali gre le za nedolžno prijateljstvo. Morda lahko tako odkriješ!

Slišiš govorice

Če slišiš govorice, da je nekdo od nekoga slišal, da je ta od nekoga slišal, da je njegov prijatelj videl tvojega partnerja na zmenku, obstaja določena verjetnost, da je to res. Seveda pa se pred delanjem zaključkov pozanimaj o resničnosti takšnih govoric, ker ne želiš uničiti vajinega razmerja zaradi neresničnih govoric. Tako boš pokazala, da mu ne zaupaš in ga preverjaš!

Če ugotoviš, da govorice držijo, bi bilo prav, da se z njim pogovoriš o dejanjih, vendar ga ne napadaj, temveč mirno povprašaj, zakaj ti je to naredil! Iz pogovora boš ugotovila, kaj je naslednji korak, ki bi ga morala narediti. Si pripravljena odpustiti?

Prekine stike s tabo

Če tvoja simpatija naenkrat prekine sicer pogoste stike, se pozanimaj, zakaj je do tega prišlo. Morda je zaseden, lahko pa tudi, da se je spustil v romantični odnos z drugo osebo. V vsakem primeru takšno vedenje ni sprejemljivo. Drug drugemu smo dolžni vsaj razlago!

Čutiš spremembo v vedenju

Mogoče te simpatija ni odrezala iz svojega življenja, vendar se je nenadoma začela vesti občutno drugače. Vzrokov za takšno spremembo je seveda malo morje in eden izmed njih je, da se je oseba zaljubila v nekoga drugega. Prav je, da se pogovorita, zakaj je do tega prišlo. Vprašaj ga, ali si storila kakšno napako!

Ti kar sam pove

Včasih se boš morala soočiti z golo resnico. In redko si pripravljena nanjo. Vendar pa je to morda najbolj čist način, ki omogoča, da se kar najhitreje pobereš in zaceliš svoje rane.

shutterstock_747371914 To so neumne napake, ki jih vsi počnemo na prvih zmenkih! shutterstock_1181732419 Točno takšen je moški zrel za poroko! pablo-merchan-montes-_lBDypLbKgY-unsplash To so intimnosti, ki jih še nista poskusila, a so obvezne za vsak zdrav odnos! shutterstock_1495910627 Kako veš, da ima moški strto srce?