shutterstock_1469026343
V zraku · odnosi

Težko je začeti znova, ko zaključiš razmerje z osebo, ki si jo resnično ljubila. Žaluješ, okolico pa prepričuješ, da si dobro in si ga že prebolela. Ta tvoja dejanja dokazujejo, da zgodba zate še zmeraj ni končana.

Zelo težko je preboleti nekoga, ki si ga cenila in imela rada. Če trdiš da si osebo prebolela, si oglej spodnje znake, ki ti pokažejo, ali si začela novo poglavje v življenju ali pa se še zmeraj oklepaš preteklosti.

Znaki, da nisi prebolela bivšega:

Zasleduješ ga na družbenih omrežjih.

Družbena omrežja so postala prostor, v katerem ljudje zasledujejo svoje tarče. Zasledovanje vsakega njegovega koraka na spletu je jasen znak, da ga imaš še zmeraj rada. Morda tvoja čustva niso več tako močna, vendar ti je očitno mar. Če obiščeš njegov profil na družbenem omrežju nekajkrat letno, si le radovedna, vendar če vsak dan preverjaš, kaj počne, te očitno gane, da nisi v njegovem življenju. Vprašaj se, kaj imaš od tega, da zasleduješ?

Dvomiš v svojo lepoto in vrednost.

Verjemi, neštetokrat se bo zgodilo, da boš svoj videz povezovala z razlogom, zakaj te je zapustil – to obremenjevanje kaže na dve veliki težavi. Prva je povezana s tvojo samozavestjo, ki bo sčasoma le slabša. Druga je povezana s tem, da boš morala spremeniti svoje prepričanje, da le zunanja lepota šteje. Zapomni si: zunanja lepota je prehodna, notranja pa večna.

Razmišljaš o preteklosti z njim.

Ker so tvoje misli okupirane z njim, se vedno znova spomniš tudi vseh vajini skupnih trenutkov. Četudi se ti morda takrat, ko sta bila skupaj, niso zdeli čarobni, jih zdaj, ko sta ločena drug od drugega, poveličuješ, idealiziraš in nenehno vrtiš v svoji glavi. Bo to spremenilo dejstvo, da sta zdaj le znanca?

Greš na zmenek z vsakim moškim, ki te povabi.

Da bi preprečila in zmanjšala bolečino, ki jo čutiš, poskušaš svoje misli preusmeriti na druge moške – vprašanje pa je, ali je to prava rešitev in način, na katerega boš resnično pozabila nanj.

Vsakega moškega primerjaš z bivšim.

Ločenost terja svoj dolg, zato se ne čudi, če boš bivšega idealizirala .V vsakem drugem človeku, ki ga srečaš, iščeš lastnosti bivšega, a se dobro zavedaš, da bi bila zdaj verjetno še zmeraj skupaj, če bi bil zares tako popoln, kot tvoji možgani mislijo, da je.

Upaš.

Obupano upaš, da se bo bivši enkrat oglasil, spoznal tvojo  vrednost in se vrnil nazaj v tvoj objem.

Ljubezen, ki jo loči več tisoč kilometrov: tako LAHKO ohranita razmerje na daljavo Ljubezen, ki jo loči več tisoč kilometrov: tako LAHKO ohranita razmerje na daljavo shutterstock_603084791 V dvoje je lepše: 10 vročih stvari, ki jih mora poskusiti vsak par cody-black-VDb0wxbfG6k-unsplash Kdaj veš, da ne moreta živeti drug brez drugega … shutterstock_572240722 Kako dolgo traja, da se ženska zaljubi? ·