Ko ljubezen boli: zgodnji znaki, da ti bo zlomil srce
V zraku · odnosi

Ljubezen vedno pride v paketu z določenimi tveganji – najbolj ogrožujoče je verjetno možnost zlomljenega srca. Ne glede na izid, bodi pozorna na nekatere zgodnje znake, da ti bo morda zlomil srce.

Tako kot nas lahko ljubezen zadane kjerkoli, kadarkoli, s takšno silo, da se nam zamajejo tla pod nogami in slišimo travo rasti, tako nam je tudi grožnja zlomljenega srca vedno prežeči demon, ki se ga v romantičnem odnosu težko otresemo. Ljubezen vedno pride s ščepcem tveganja in nihče ne more napovedati, kako dolgo bo trajala. Nemogoče je natančno predvideti, ali se bo izšlo ali ne. Obstajajo pa določeni signali, na katere smo lahko pozorni. V spodnjem članku lahko prebereš 6 znakov, da ti bo morda partner zlomil srce.

Zgodnji znaki, da ti bo zlomil srce:

Ne predstavi te kot svojega dekleta

Ko te moški ne predstavi kot svojega dekleta svoji družini ali prijateljem, je to že znak, da tu nekaj smrdi. Če sta dogovorjena, da nista v zvezi in se s tem oba strinjata, je to seveda v redu. Če pa se med vama plete nekaj resnega, ves čas tičita skupaj in se pogovarjata o skupni prihodnosti, po drugi strani pa te ne priznava kot svoje dekle, bodi previdna.

Je v odnosu z nekom drugim

Če gre za poročenega moškega, moškega v zvezi na daljavo ali nekoga, ki vara svoje dekle s tabo, je to v 99 % primerov znak, da se ne bo izšlo.

To ti odkrito pove

Nekateri moški (in tudi ženske) večno iščejo avanture. Takšni ljudje včasih to odkrito tudi povedo. Spet v drugih primerih gre za osebe, ki se ne želijo ustaliti in to povedo. Ne delaj si utvar, da ga boš spremenila. Lahko sprejmeš njegove pogoje in tvegaš zlomljeno srce ali pa se umakneš.

Večkrat se prilagodiš kot on

Kompromisi so seveda težko merljivi. Če se en prilagodi tako, da pride na družinsko večerjo, čeprav bi raje gledal nogometno tekmo, drugi pa petkrat zapored naredi manjšo uslugo, se je težko pogovarjati o tem, kdo se odpove večim rečem za odnos. In tako je tudi prav: odnos ne bi smel biti preprosta matematična formula.

Kljub temu pa obstajajo v odnosih tudi izrazita neravnovesja. Če se počutiš, da vedno popuščaš zavoljo tega, da ostaneta skupaj, naredi korak nazaj in premisli o situaciji. Res želiš vztrajati v takšnem odnosu do konca svojega življenja?

Ne želi se pogovarjati o problemih

Slaba novica za vse, ki probleme najrajši pometejo pod preprogo: takšen pristop slej ali prej vodi v hujše težave!

Med vama so nepremostljive razlike

Če imata popolnoma drugačne želje in vesta, da jih nimata namena spremeniti, je lahko vajina zveza v nevarnosti. Seveda obstajajo tudi partnerstva, ki so se kljub velikim razlikam obdržala in so funkcionalna, je pa to redko in zahteva veliko predanost, kopico modrosti in dobro mero potrpljenja.

yoann-boyer-E9ZwWcMGzj8-unsplash 5 bolečih resnic o samskem življenju, o katerih nihče ne govori Za vse moške: to so situacije, ko greste svoji dragi najbolj na živce Za vse moške: to so situacije, ko greste svoji dragi najbolj na živce shutterstock_1187675779 Zlat nasvet, ki vedno deluje: kdaj in kako prvič poljubiti simpatijo! Srčna babi razkriva - Vsi imamo nekaj radi_FEB 2019 (1) Na spletu se je pojavilo to srčno sporočilo! Ste ga že videli?