Ko maske padejo: 9 psiholoških vprašanj, s katerimi odkriješ pravi obraz osebe
V zraku · buzz buzz

Globoki pogovori imajo večji pomen, kot si morda mislite, saj z njihovo pomočjo lahko osebo, o kateri želite izvedeti več, spoznate do potankosti – ko padejo maske, boste odkrili pravi obraz osebe!

S psihološkimi vprašanji, ki jih predstavljamo tokrat, lahko dobite vpogled v posameznikovo notranjost. Nanje namreč ni mogoče odgovoriti z DA ali ne, pač pa le z izčrpnimi odgovori. Ob tem velja poudariti, da noben odgovor ni niti pravilen niti napačen.

V nadaljevanju boste našli 9 nadvse zanimivih psiholoških vprašanj, ob njih pa smo navedli še področje življenja, s katerim se ukvarjajo.

9 psiholoških vprašanj, s katerimi odkriješ pravi obraz osebe …

  1. Odnos do življenja: bi odprli kuverto, če bi se v njej nahajal list z vašim datumom smrti?
  2. Samozavest, prednosti in slabosti: bi bili prijatelji s samim sabo?
  3. Osebne vrednote: če bi nad glavami ljudi lahko videli posebno lestvico, kaj bi želeli, da ta prikazuje (npr. njihov družbeni status, stopnjo sreče, bogastvo …)?
  4. Samozavest, smisel za humor in značajske posebnosti: kaj počnete drugače kot drugi ljudje?
  5. Moralni standardi in odnos do drugih ljudi: če vaš partner nikoli ne bi izvedel, da ste ga prevarali, bi mu to povedali sami?
  6. Življenjski slog in pomembnost življenja: ste že kdaj začutili, da se isti dan ponovi neštetokrat?
  7. Stereotipiziranje in logično mišljenje: kaj se bi zgodilo, če bi moški in ženske živeli na 2 različnih planetih?
  8. Moralni standardi in odnos do družine: ali bi se v primeru, da bi storili zločin v želji, da nahranite svojega otroka, počutili kot slaba oseba ali glede svojega dejanja ne bi imeli nobenih pomislekov?
  9. Cilji in sanje: katero službo bi opravljali, če bi bila sreča denar?
shutterstock_1138194875 Zakaj v vročem avtomobilu nikoli ne bi smeli pustiti plastenke z vodo? shutterstock_752958226 Astrologi pravijo: tako najdeš ljubezen glede na svoje znamenje Hvala, ker vam je mar: cirkus v Nemčiji uporablja holograme namesto resničnih živali, ker želi ustaviti trpinčenje Hvala, ker vam je mar: cirkus v Nemčiji uporablja holograme namesto resničnih živali, ker želi ustaviti trpinčenje zgodovinske fotografije To je 30 najmočnejših zgodovinskih fotografij, ki se ti bodo za vedno vtisnile v spomin!