rentgen
V zraku · buzz buzz

Ljudje smo resnično čudna bitja in se nam lahko zgodijo neverjetno bizarne stvari. Ti rentgenski posnetki bodo šokirali tudi tiste, ki mislijo, da so videli že vse.

Rentgen je eden najboljših izumov človeštva in v nekaterih situacijah je nepogrešljiv. Še posebej zato, ker se velikokrat zgodi, da ljudje, še posebno otroci, požirajo predmete, ki niso del dnevne prehrane. Da ne omenjamo psov, ki poskušajo prežvečiti vse, kar vidijo, in tako velikokrat pogoltnejo neprimerne stvari.

Radiologi so tako že precej navajeni, da na rentgenskih posnetkih vidijo čudne stvari in nekatere izmed teh, ki smo jih za vas zbrali v galeriji, jih sploh niso presenetile. Tukaj je 15+ odštekanih in na trenutke šokantnih rentgenskih posnetkov.

Galerija: Bizarni rentgenski posnetki

Ta moški je 22 let sanjal, da bi lahko videl rentgenski posnetek svojega stopala. Odpri galerijo

Vintage obleke družic 15 smešnih vintage oblek družic, ki prikazujejo, kako se spreminja čas Najstniki se odpravljajo na operacije, da bi dosegli videz fantazijskega sebe na najljubših Snapchat filtrih. Snapchat dismorfija: najstniki se odpravljajo na operacije, da bi dosegli videz Snapchat filtrov valerie-elash-623413-unsplash 10+ stvari, zaradi katerih se ženske nikoli ne bi smele počutiti krive Koliko je v resnici star vaš kuža? Koliko je v resnici star vaš kuža? · ·